Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Úgy érzem szeretni fogom ezt...

Úgy érzem szeretni fogom ezt az új Ezotéria témakört : D Annyi érdekesség van itt, titeket mennyire foglalkoztat a téma? Melyik belsö témakörök érdekelnek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 19:05
1 2
 11/17 anonim válasza:
93%

Nagyon örülök, hogy van Ezotéria témakör is! Engem nagyon érdekel az álomfejtés, asztrológia,horoszkóp és egyéb más is. De ezek foglalkoztatnak a legjobban.

Mióta van ez a témakör? Most vettem észre..

2010. máj. 5. 19:28
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
áááá zsír, titeket mennyire foglalkoztat a téma? erre válaszoltam hogy semennyire jól le is pontoztatok!!!! szellem vóóót szellem vóóót!!! áá ghetzi :D
2010. máj. 5. 19:35
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
Nem akarok senkit megsérteni, de nagyon szórakoztatónak tartom ezt az új témakört, azt hiszem ez jobb, mint a szerelem, szex témakör xD
2010. máj. 5. 19:40
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Engem nagyon érdekel. Most Sri Chinmoy meditációra járok, ott lehet beszélgetni ilyenekről, és főképp hogy halad az ember előre, vagyis fölfelé. (Gunagriha vagy Sri Chimnoy könyveket keresse, akit érdekel)
2010. máj. 5. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:
nagyon örülök neki,főleg hogy itt meg is értik,amit írok..a feng-shui nem érdekel annyira..
2010. máj. 6. 16:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem a reinkarnáció foglalkoztat leginkább!! De mást is elolvasok mert nagyon jó sztorik vannak ill.hátborzongató történetek!:D
2010. máj. 7. 17:00
 17/17 anonim válasza:
Elég jó kis témakör, a gond csak az, hogy sokan az úgymond "túlzottan" reális orientációjú emberkék ugyanúgy idejönnek fikázni a témákat, bár igaz, hogy vannak olyanok is néhányan, akik tényleg nagyon nem a Földön élnek. Nekem még egy grafológia topic hiányzik ;)
2010. máj. 25. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!