Úgy érzem szeretni fogom ezt az új Ezotéria témakört : D Annyi érdekesség van itt, titeket mennyire foglalkoztat a téma? Melyik belsö témakörök érdekelnek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 19:05
11/17 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy van Ezotéria témakör is! Engem nagyon érdekel az álomfejtés, asztrológia,horoszkóp és egyéb más is. De ezek foglalkoztatnak a legjobban.
Mióta van ez a témakör? Most vettem észre..
12/17 anonim válasza:
áááá zsír, titeket mennyire foglalkoztat a téma? erre válaszoltam hogy semennyire jól le is pontoztatok!!!! szellem vóóót szellem vóóót!!! áá ghetzi :D
13/17 anonim válasza:
Nem akarok senkit megsérteni, de nagyon szórakoztatónak tartom ezt az új témakört, azt hiszem ez jobb, mint a szerelem, szex témakör xD
14/17 anonim válasza:
Engem nagyon érdekel. Most Sri Chinmoy meditációra járok, ott lehet beszélgetni ilyenekről, és főképp hogy halad az ember előre, vagyis fölfelé. (Gunagriha vagy Sri Chimnoy könyveket keresse, akit érdekel)
15/17 anonim válasza:
nagyon örülök neki,főleg hogy itt meg is értik,amit írok..a feng-shui nem érdekel annyira..
16/17 anonim válasza:
Engem a reinkarnáció foglalkoztat leginkább!! De mást is elolvasok mert nagyon jó sztorik vannak ill.hátborzongató történetek!:D
17/17 anonim válasza:
Elég jó kis témakör, a gond csak az, hogy sokan az úgymond "túlzottan" reális orientációjú emberkék ugyanúgy idejönnek fikázni a témákat, bár igaz, hogy vannak olyanok is néhányan, akik tényleg nagyon nem a Földön élnek. Nekem még egy grafológia topic hiányzik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!