Mi lehet az oka, már ha van, annak hogy ha ezoterikus téma jön szóba, én elég nehezen tartom vissza a könnyeimet, néha nem is sikerül?
Sziasztok!
Én tisztulási folyamatnak gondolom, melynek során a lelked megkönnyebbül, hiszen a meditáció segítségével közelebb kerülsz igaz önvalódhoz, ill. közelebb kerülsz a szeretet állapotához, ilyenkor a negatív energiák - stressz, szorongás, félelem, aggodalom, stb.- felszabadulnak és gondolom a sírással könnyebbedik meg a lelked a teher alól, mely nyomja. Engedd el a félelmeidet bátran és ha úgy érzed sírnod kell, hát sírj. Legalább megszabadulsz azoktól a nyomasztó érzelmektől, melyeket mélyen magadba temettél, és a szívedet nyomja. Engedd el és légy szabad! :)
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:02
Kérdésem a következő:
Tényleg így gondolod? Ha valakik például természeti feletti dolgokról beszélgetnek, és ilyenkor egyik vagy másik fél a könnyeivel küzd akkor, van érzéke ehhez? Azért kérdezem, mert ezen már én is gondolkoztam, és én is erre a válaszra jutottam, de nem foglalkoztam vele. Gondoltam csak az én agyszüleményem a magyarázat.
Szia!
Szép válaszokat kaptál. Foglalkozz a dolgokkal, de ne állj meg az ezotéria szintjén, hanem keresd a lelkiséget. Jó utat... andor
Kedves Andor!
Szerinted első lépésnek megfelel ha egy látótól kérek útbaigazítást? Vagy ha nem, hogyan kezdjek neki komolyabban?
Van veszélye a dolognak, ha egyedül próbálom felfedezni ezt az utat? El lehet tévedni?
Lehet hogy buta kérdések, de nincs tapasztalatom. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!