Mi lehet az oka, már ha van, annak hogy ha ezoterikus téma jön szóba, én elég nehezen tartom vissza a könnyeimet, néha nem is sikerül?
Hány éves vagy? Hol tartasz az életben? Tanulsz? Dolgozol? Van családod? vagy fiatal vagy? Számít, hogy mennyire tudod megengedni magadnak, hogy ennek éljél.
Ha csak ez van, akkor: olvass filozófiákat. Balogh Béla: Végső Valóság. ANKH Könyve(ezt csak úgy szrezheted meg, ha levelezel velük. Ezt írd be: ANKH)OLvasd Rudolf Steiner önyvét : Élet a halál és az újraszületés között. Antonio de mMello könyveit. és ezt: Mirdad Könyve (Mikhail Naimoy) A Bibliát is olvasd, főképp az Ószövetég nevű részét, de ehhez jó lenne segítség. Valamelyik OSHO könyvben vannak nagyon értelmes magyarázatok Jézus tanításaiból némelyikhez. És Lobszang Rampa könyveit. És az ezoterika nagyasszonyát: Szepes Máriát. Az Élet Örök című könyve nagyon érthető, átélhető, és megtanít jól mindenre.
Köszönöm a tanácsokat!
22 éves nő vagyok, nemrég kellett döntenem hogy a munka vagy a tanulás felé fordulok, és a tanulást választottam, mivel munkát nem találtam az elmúlt egy évben. ez tűnt logikusnak. bár én szívesebben dolgoznék, hogy a párommal végre elkezdhessük normálisan élni a közös életünket.
az nem tudom hogy itt mennyire számít hogy a csillagjegyem ikrek, gondoltam leírom, mert rám nagyon jellemzőek az ikrek tulajdonságok, megítélésem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!