Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csak én szoktam ilyen hosszút...

Csak én szoktam ilyen hosszút álmodni? Illetve: mit jelent?

Figyelt kérdés

Az előzmény hogy a húgommal egy furcsa szántóföldön mászkálgattunk, amin átvágott egy sín, a szél fújt. Több féle növény volt össze vissza vetve. Nem csak olyanok, amik kellenek a mezőgazdaságba, hanem mindenféle. Én mondtam a tesómnak, hogy kövessük a sín irányát és hátha eljutunk valami jó helyre, de ő nem akart és visszament a szobájába ami így hirtelen megközelíthető volt a pusztáról is. Érdekes. :D Én találtam egy szép fűcsomót egy kör alakú föld darabon, és rajta pávatollakat, rohadt szép volt, nem tudnám leírni miért... beleástam a földbe és gondoltam majd elszaporodik és egyszer gyönyörű lesz ez a hely.

Az álom folytatása:

Az egész úgy kezdődött, hogy egy üres városban sétáltam, esett a hó, semmi nem volt az utcán, a boltok is zárva voltak mind. Valahogy feljutottam egy épület, talán egy pláza legfelsőbb szintjére és üvegfalakon keresztül néztem az utcákat, sehol egy ember, szakadt a hó. Majd hallottam hogy valakik jönnek fel a lépcsőn, egy szőke lány volt meg még valaki majd egyre többen lettek és leültek a padlóra körbe krétával rajzolt körökbe, volt egy üres kör, azt hitték hogy az az én helyem, először leültem majd elmentem. Hirtelen nyár lett, jó idő és ilyen középkor jellegű volt minden, nagy tömeg volt, kiadták a parancsot hogy embercsoportokból bizonyos embereket ki fognak választani és őket kivégzik. Láttam ahogy egy emberrel közlik a hírt és sírva fakad elég megrázó volt. Majd kiderült hogy ez az egész számomra egy nyaralás, apámmal és anyámmal beszálltunk egy lovaskocsiba és végig vittek minket a városon, volt egy nagyon hatalmas templom de tényleg órási volt, kb. felhőkarcoló nagyságú. Majd megálltunk ittunk valami nagyon finom fehérbort szinte emlékszem az ízére, iszonyatosan finom volt, úgy volt hogy felmegyünk valami hotelszobába de mégse mentünk. Felültünk a lovaskocsira és mentünk tovább, kezdett beesteledni, külvárosi részre értünk, körülbelül arra a helyre ahol a húgommal voltam, de itt csak kukorica volt, megláttam egy cigány csapatot ahogy a kukoricaföld közepén táncolnak és énekelnek, ilyen klasszikus cigány ruhákban. A nőkön vörös hosszú szoknya volt alul fekete csíkkal, amúgy rohadt jól nézett ki az egész szituáció. Egy színpad jellegű helyen táncoltak és énekeltek, még színpadi fények is voltak, meg azok a hatalmas rácsos állványok, már szinte majdnem sötét volt de még épp látszott a nap, mi belehajtottunk a kukoricásba, felnéztem az égre, széttártam a karomat és élveztem a zenét. Majd összevissza mászkáltunk a cigányok körül, kitértünk egy földútra, elénk állt egy nagyon kicsi gyerek kb. 2-3 éves, majdnem elütöttük de végül visszafutott a kukoricásba. Arra vettük az irányt amerre ő ment és megláttunk a kukoricásba rejtve egy boltot. Ilyen tipikus piacos dolgok voltak kirakva a kirakatba amiket a cigányok szoktak árulni és én azt mondtam: mégis ki jön el ide vásárolni? Majd mentünk tovább. Felkerültem valami magasabb helyre ahonnan felülről néztem a tájat és megjelentek körülöttem a régi munkatársaim, köztük egy srác aki régóta bejön nekem, valamit le kellett fotóznom de nem találtam a vakut (a saját telefonomon, wtf? :D) és akkor mondta a srác hogy adjam oda ő megkeresi, majd utána észbe kaptam hogy b*ssza meg nehogy meglássa az előzményeknél hogy nézegettem az adatlapját facebookon, meg instán is, majd próbáltam elvenni de nem akarta oda adni és így már majdnem elkezdünk verekedni a telefonért, majd oda adta. De közbe nevettünk, tehát nem volt komoly. Hirtelen otthon lettem és a régi osztályom ült az ebédlő asztalunknál. Az egyik barátnőm akivel amúgy már nem igazán tartjuk a kapcsolatot azt mondta hogy xy (a legnagyobb stréber az osztályban) terhes és szülni fog stb, tehát csak ő nem érettségizik le. Én pedig azt mondtam: "Nemár pedig ő annyira rendes lány, meg jó tanuló stb."Pedig mindig is utáltam. Mindegy... megint itt volt a fiú aki tetszik, de olyan furán nézett ki, elvileg a haja lett más de igazából nem a haja volt más hanem konkrétan egy másik ember volt. :D A folyosón ültem apámmal, odajött és mondta apámnak hogy milyen jó fej meg stb, én meg beszóltam hogy nem jó az új hajad, először nem reagált, mondtam másodjára: nem jó az új hajad. Rám nézett még mondott is valamit de nem érdekelte a véleményem. És elment.

Kb. ennyi volt. Utána még volt még valami de nem túl jelentős álmom.

2017. jan. 14. 16:21
 1/2 anonim válasza:
Az álom son mindent jelent.Vannak olyan álmok amik valóra is válnak.Sokan AZT mondják hogy az álomban nincs hang és nem szines a kép.De ez nem igaz.
2017. jan. 22. 06:59
 2/2 Bookfunk válasza:

Én is szoktam hosszabbakat álmodni és hasonló intenzitásúakat mint amit leírtál. 3 éven keresztül naplót vezettem az álmaimról. Vissza olvasva 1-2 év után az akkori énemet láttam benne és akkor értettem meg igazából, hogy mit jelentenek.

A saját álmaidat csak te magad tudod igazán megfejteni.

2017. jan. 24. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!