Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A kristályoknak tényleg lehet...

A kristályoknak tényleg lehet gyógyító energiájuk?

Figyelt kérdés

Rengeteg helyen olvastam, hogy a kristályokkal lehet gyógyítani betegségeket, mindegyik más-más betegségre használható. Erre van valami tudományos bizonyíték?

Vagy ezt hogy találták ki? Mi alapján mondják hogy ez a kristály erre, az a kristály arra való? Hol tudnék utána olvasni esetleg? szerintetek ez teljesen hülyeség vagy van alapja?

2017. jan. 9. 21:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ez teljesen hülyeség.
2017. jan. 9. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
27%
Ha tudományos bizonyíték lenne, akkor a tudományok kategóriájában tetted volna fel a kérdést, ugye ? Annyiban lehjet gyógyító energiájuk, amennyibe hiszel benne. Ha hiszel benne, akkor 20-25%-ban van hatása (placebo).
2017. jan. 9. 21:25
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Varázs pálcát lehet belőlle ,ha tudsz egy működő kombinációt és ősszetudod olvasztani a' tenyeredben .

Egy ilyenel felerősíted a' varázslatot ,persze ha az alapvatázslatok megvannak .

Ez agykonroll , nem az a' kérdés ,hogy ki vagy, ezt bárki bárki aki megtanúlhatja .

Én kész gudarcba fulladtam és a' bolygó sorsa is se' a reptiliánokhoz ,sem a szűrkékhez (de főlleg nem hozzájuk)

Nem kerűlhet a' szkarabeusz ,a reptiliánoknál van a kulcsa .

Elkell tüntetnem a' szkarbeuszt varázslattal ,hogy késsőbb megidézhessem .

Így a' bolygonk megmenekül és a' többi civilizációt is megmenthetjük az integrálástól .

Különben húsz évünk van !

Ideje megrendelni a' kalasnikovokat !

Üdvözlettel egy szittya hazafi ,maradtam tisztelettel : Miska

2017. jan. 9. 21:27
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Ismerek egy könyvet. Kristály bibliának hívják, benne van, hogy melyik kristály melyik szervre van hatással. pl nekem van egy jáde karkötőm. Ha azt hordom, könnyebben viselem a napi stresszt, és pozitívabb a gondolkodásom. Első válaszadónak! Nem a hozzá nem értőknek a véleményét kérik ezen az oldalon!
2017. jan. 9. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:
44%
Ugyan annyi mint egy darab blokktéglának.
2017. jan. 9. 21:43
 6/13 Amarok Tonrar ***** válasza:
79%
Igen, a gyémánt például remek depresszió kezelésére.
2017. jan. 9. 22:32
 7/13 anonim ***** válasza:
26%
Régen hittek benne hogy a drágaköveknek gyógyító erelyük van. Pl a borostyánkövet sokáig azért árulták nagyon drágán mert azt hitték jótékony hatású. Aztán a végén rájöttek hogy ostobaság.
2017. jan. 9. 23:03
 8/13 anonim ***** válasza:
12%
Tudatuk is.
2017. jan. 9. 23:53
 9/13 anonim ***** válasza:
23%
Nincs semmilyen gyógyító erejük. Gondolkozz már. Milyen ereje lehet egy kőnek, ha hozzáérsz a hasadra teszik vagy a homlokodra? Azt hiszed pokemon vagy? Nem, semmi ilyesmi. Más téma a hit. Például elhiszed, hogy gyógyít egy ideig úgy is fogod érezni, mint mondjuk fáj valakinek a háta elhiteti magával, hogy enyhült a fájdalom és egy idő után el is múlik. De ez a fájdalom normál esetben is elmúlt volna csakhogy ez a valaki egy kőre fogja a gyógyulást. Ez szimplán önhipnózis. A tudomány tudtommal nem igazolta még egyiknek sem a gyógyító hatását.
2017. jan. 10. 00:25
 10/13 Tislerics Máté ***** válasza:
77%

Persze hogy lehet gyógyító erejük! :)

Csak arra ügyelj, hogy ne verjenek át rafinált kuruzslók! Sajnos ők, nagyon sok felületen próbálják eladni a "csodaszereiket". Győződj meg a termék valódi hitelességéről! :)

2017. jan. 10. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!