Honnan van elég energiájuk az élsportolóknak ahhoz a sok edzéshez?
Nem kell ahhoz dopping hogy bírni lehessen 20-30 évesen az élsportot, mivel csak ezzel kell foglalkozniuk és nincs mellette rendes munka, így miért ne lehetne bírni.
Ha én sem dolgoznék 3 műszakban, jócskán nagyobb súlyokkal bírnék dolgozni egy mell vagy lábnap alkalmával. Így pedig örülök ha edzés után, összekaparom magam a munkához ami 8 óra.
#1 En ismerek olyan elsportolot aki dolgozik is!!!!
Es am mentalisan is erosebbek, jobban hozza vannak szokva a terhelesekhez.
"Néztem híresebb versenyzők, olimpikonok étkezéseit és ilyen nevetséges adaoknak látszottak."
Én nem tudom te mit néztél, de amerikaiak csodaúszója a "felbsz"gyerök is olyan 8000 kalória körül eszik, akkora adagokat, hogy rossz néha nézni.
Vagy a versenybicajosok kajáját ne is nézzük, edzés után pl egy csülök.
nekik elő van írva a zsírbasn dús étkezés, mert hihetetlenül sok kalóriát égetnek el a napi 5-7 óra bicajozássaL.
Vagy az erőemelők, erősemberek, és egyéb atléták étrendjét inkább ne is mondjam?
Persze megy ott minden, de egyikse annyit eszik, amit te írtál.
Mi edzőtáborban 5x eszünk, hidd el rendesen ki van számolva, hogy elég legyen. Plusz az ember hozzászokik az edzésekhez, ha 5 éves korban kezded egészen máshogy reagál a tested az intenzív edzésekhez.
Az én sportágamban gyakori az étkezési problémák, simán vannak olyanok, akik évekig bírják az edzéseket, pedig a kalóriabevitelük 1000 alatt van. Aztán persze a szervezet egy idő után nem bírja, ilyenkor kerülnek a korházba és onnan max. töredék aki képes ismét élsportba visszatérni. De hihetetlen, hogy mennyit kibír az ember, ha kényszeríti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!