Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Akik nagyon vékonyak, azoknak...

Akik nagyon vékonyak, azoknak hogy van annyi energiájuk?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék lefogyni pár kilót, de amikor soványabb voltam, olyan fáradt, éhes és ingerült voltam mindig... Hogyan lehetne ezen segíteni? Sajnos az alvás és a vitaminok nem használtak, a sok vízivás sem.

Márpedig ducin nem tetszem magamnak, és másnak sem. :(

2016. ápr. 17. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha fogyni akarsz, akkor azt mozgással, sporttal érd el, mellette pedig helyes táplálkozással. Ami ugye nem azt jelenti hogy koplalni kell. Amikor sovány voltál, valamit nagyon elronthattál.
2016. ápr. 17. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:

A vékonyságnak semmi köze az energiatartalomnak! Jesszus, hogy lehet ekkora eszed, hogy azt hiszed, hogy a testsúly egyenlő az energiatartalommal???

Fáradékonyság lehet: kialvatlanság miatt, vitaminhiány miatt, kevés levegőtől.

Ha ilyen bajaid vannak, akkor menj el egy orvoshoz, lehet, hogy nagyobb problémád van, mint azt te gondolnád!

2016. ápr. 17. 18:39
 3/9 anonim válasza:
A fogyás megterhelő a szervezetnek, így nem csoda, hogy úgy érzed, nincs energiád. De ha állandósul akkor megjön az energia, meg el kell kezdeni mellette sportolni, kultur programokra járni, nekem legalábbis ez kell, hogy friss maradjak testileg lelkileg.
2016. ápr. 17. 18:42
 4/9 ~OnLány~ ***** válasza:

Nem szabad egyből megvonnod magadtól a kalóriákat,lassanként kell leszokni a bevitt adag mennyiségéről,a drasztikus diéta és megvonás nem tesz szerintem jót a szervezetnek.

Valami mással lehetett a gond,talán nagyon hamar adtad le a kilókat és nem szokta meg a szervezeted.

Evés előtt igyál meg mindig egy pohár vizet,kicsit jobban telít,ami által kevesebbet eszel.Próbálj kenyér nélkül étkezni,nem azt mondom,hogy hagyd el azonnal,csak egyél belőle mindig kevesebbet.

A napi 7-8 óra alvás kell,ha időben lefekszel,akkor alvás előtt 3-4 órával előtte egyél utoljára.Egyél többször és keveset.

2016. ápr. 17. 18:44
 5/9 anonim válasza:
Nem kell cipelnünk az úszógumit :O
2016. ápr. 17. 18:45
 6/9 anonim válasza:
OnLány: nem is a kenyérrel van gond, hanem az értéktelen szalmaláng szénhidrátokkal, a kenyérből a fehéret érdemes kerülni, és inkább teljes kiőrlésű dolgokat, rizst, és hasonlóakat fogyasztani. A "0 szénhidrát" diéta amúgy tényleg 0 energiát eredményez, pedig népszerű mostanában, csak marhaság
2016. ápr. 17. 18:46
 7/9 ~OnLány~ ***** válasza:
Rendben,én csak írtam példát,mivel ismerek egy-két személyt,aki fél év alatt evvel a módszerrel fogyott le,elég szépen.
2016. ápr. 17. 19:03
 8/9 anonim válasza:
bocsánat, túl sarkosan fogalmaztam, egyébként valóban működik, de elég komoly áldozatokkal jár(hat)
2016. ápr. 17. 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Sokan úgy akarnak fogyni, hogy majd ők kerülik a szénhidrátot meg kalóriát meg mindent. Igen ám csak hogy arra szükség van, nélküle éheznek a sejtek. A mértéktelen szénhidrát valóban elhízáshoz vezet. Az arany középút pedig az lenne, hogy lassú felszívódású szénhidrátot eszel nagyrészt, mellé elég kalóriát, fehérjét, hogy legyen meg a szükséges energiád. A szénhidrátot aki CH diétán van számolnia is kell. 110-160 meg nem tudom hány féle változata van, az a lényege, hogy annyit kell enni. Se többet, se kevesebbet. Amikor lassú szénhidrátot kell enni akkor azt kell, ha pedig gyorsat, akkor azt.

Általában a fehér lisztől készült dolgok nem túl egészségesek, helyettük érdemes a teljes kiőrlésű változatot választani.

2016. ápr. 17. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!