Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért kelek fel pontosan...

Miért kelek fel pontosan ugyanabban az időpontban?

Figyelt kérdés
nem nagyon tudom hova kategorizálni a kérdést de megpróbálom....szóval: régebben se voltam egy jó alvó de lefeküdtem 10kor és felkeltem 6-7 körül mindenféle gond nélkül. Viszont 1-2 hónapja felkelek pontosan 2:30 -kor és valami féle rossz érzés kerít hatalmába. Becsukom a szemem de kikell nyitnom mert félek hogy olyat látok amit nem kéne. De persze sosincs ott semmi. Feloltom a lámpát mostanába így könnyebb visszaaludni. Amúgymeg 4 fele leszek újra álmos és alszom 8 -ig. nagyon zavaró mert egésznap olyan vagyok mint egy zombi....és nem kómásan kelek fel hajnalban ,hanem mint aki 10 órát aludt, egyáltalán nem fáradtan. Túlterhelve nem vagyok. nagyobb stressz nem ért, alkholt nem iszom lefekvés előtt,víz bevitelem optimális... tehát nemtudom mi lehet a baj.(nagyon ne ijesztegessetek szellemekkel légyszi, mert rágörcsölök, köszi ! :) )

2017. jan. 5. 17:57
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
sziasztok, köszi az érdeklődést ! továbbra is felkelek ugyanakkor :( nagyon rossz .... nem hsznált semmise..
2017. jan. 7. 18:15
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem mindigsikerul egyik naprol masikra.Turelem!be kene merni az ágy uj helyet,mert lehet hogy hiaba raktad at meg mindig karos sugarzas felett van.
2017. jan. 7. 18:32
 23/27 homo ludensz ***** válasza:

Alszol hat évig egy helyen de hat óra alatt változást szeretnél. Nos ez nem így működik.

A szellemidézéssel kapcsolatban alapszabály hogy max. olyan szinten lévő szellem fog valamilyen szinten megjelenni mint az őt idéző személy lelki szintje. Magasabb szférákból nem szoktunk idézni Einstein szintű szellemeket hiszen az ő tudásukat fel sem tudnánk fogni. A valamilyen szinten megjelenés Írózsámolyon vagy ABC tálán adott válasz lehet egy feltett kérdésre. Fizikailag észlelhető szint óriási energia elvonással járna és az idéző is megsínylené.

2017. jan. 7. 20:53
 24/27 A kérdező kommentje:

rendben akkor tovább várok. De az a furcsa , hogy az uj lakásban nemtudok aludni csak. A párom úgy alszik min a bunda... ő nem érzékeli ezeket?

Utolsó: nem idéztem semmit .

2017. jan. 7. 21:19
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez renben is van. Nem mindenki érzékeli. Úgylátszik, te nyitottab vagy az ilyen dolgokra tudatalatt, érzékenyebb vagy. Ahogy az emberek tulajdonságai nem egyformák, ilyen téren sem vagyunk egyformák. Te érzékeled, a párod nem. "X" ember megint érzékeli, "Y" ember pedig nem stb...
2017. jan. 8. 12:12
 26/27 Missi_Key ***** válasza:
Lehet hogy simán ilyen az alvásciklusod ês kész. Valamiért beállt erre és most rnnyi idő alatt pihened ki msgad
2017. jan. 9. 07:33
 27/27 anonim válasza:

Nem semmi, hogy ennyi hozzászólás közül gyakorlatilag kettő volt ami tudományos alapon, racionálisan gondolkodva próbálja megmagyarázni az esetet.Gratulálok a sok démonológusnak.

Én alvási paralízisre vagy agyi funkciók megváltozásra tippelnék. A máj működés ellenőrzése is hasznos tanács.

aug. 15. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!