Miért kelek fel pontosan ugyanabban az időpontban?
Még mielőtt túlmisztifikáljátok a a dolgot lehet hogy érdemes lenne az e világi síkot is megvizsgálni. Ez sem elvontabb mint a szellem vagy démon léte csak más szemszögből vizsgálja az adott problémát.
A Hartmann háló a földünk idegárama mely téglalap alakú hálóval behálózza a földet. Van egy olyan tulajdonsága többek között hogy 0 és 3 óra között "ugrik" azaz változtatja a helyét. A legtöbb esetben az ágy oda van téve ahol elfér vagy ott nincs útban. A Hartmann háló kockái középen semleges polaritásúak és ideális a hely az alvásra,pihenésre. Az esetleges szobaberendezésnél a véletlen műve hogy ide kerül az ágy. Az emberi szervezet az alvás első fázisában igyekszik részben alkalmazkodni majd az ugráskor 0-3 óra között ez felborul. 04-re a Hartmann visszaáll és újra elalszol. Persze ez csak az én verzióm és nem rohangásznak benne démonok.
Utolso : ez jo otlet :) kirprobalom koszi !!
A hartmann halosat is kiprobaltam : attoltam az agyat :) remelem ma mar jo lesz !
Leteznek olyan tulajdonsagu demonok,akik testi kapcsolatot keresnek az emberrel, mert ezaltal nyernek energiat(meg ki tudja meg mi okbol).Nyilvan ha rusnya lenne mint a dog, akkor nem sok eselye lenne.
Ezeknek nem az ijesztgetes a celjuk.
En ferfi nemu demont lattam.olyan volt mintha hipnotizalt volna,a gondolatai altal iranyitott.Eleg sok idombe telt elkuldeni.Nem tudom miert bukkant fel nalam.Bar akkoriban foglalkoztam szellemidezesel is.De konkretan ilyen entitast nem hivtam...
Megertem ha nem hiszed.Valoszinu en sem hinnem ha nem tapasztaltam volna meg.
Utolsó, szellemidézésnél ugye tudod, hogy nem te döntesz arról, hogy éppen ki jelenik meg neked? Legtöbb esetben a rossz eljátsza a jó szerepét, hogy a bizalmadba férkőzzön. Nem tanácsolom senkinek, hogy ilyesmivel játszadozzon.
Amúgy Kérdező, hogy alakult az éjszakád? Valami változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!