Mit jelenthet az, hogy egy barátnőmmel akivel messze lakunk mindig ugyanakkor vagyunk betegek?
Figyelt kérdés
Annyira furcsa, hogy ndm is ugyanott lakunk de mar 5 odszorre leszunk ugyanakkor betegek...2016. dec. 14. 21:15
2/2 anonim válasza:
Nekem is igy van Bélàval..még herpesz is a szànkon egy időbe lett pedig nekem nem szokott lenni..azért szoktam is mondani ha vele negativ történt ne is mesélje el nekem mert utànna nàlam is az következik be..pl.4év utàn kirugtàk mert beteg lett pedig sose volt tàppénzen és velem is ugyanez lett szintén négy év utàn szintén betegség miatt..
Sőt az àlmunk is egyforma..dr csak mert szàmitogépzseni a fia..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!