Szégyenlős ember vagyok és hát a barátnőmmel nem sokára ágyba megyünk? (Többi lent)
1.) Menj le alfába vagy csak lazulj el, hunyd le a szemed, figyelj befelé. Figyelj a légzésedre 2-3 percig.
2.) Képzeld el, mi történne, ha rosszul sülnének el a dolgok! Képzeld el, hogyan viselkednél te, hogyan viselkedne a barátnőd! Mit mondana, hogyan nézne rád? Mit éreznél te, mit mondanál neki? Mi történne azután?
3.) Most képzeld el, hogy egy fokkal jobban sikerül minden, olyan közepesen. Először nem megy jól, de később beindultok, és végülis viszonylag jól megy a szeretkezés, látod magad előtt a barátnőd arcát, ahogy mosolyog rád aktus után stb.
4.) Most képzeld el, hogy szinte egyből minden rendben megy, fokozatosan egymásra hangolódtok, egyre jobban "begerjedtek" egymásra. Mindketten nyugodtak vagytok, jókedvűek, lazák, izgatottan várjátok az együttlétet. Jól megy minden, a barátnőd élvezi az együttlétet. (Itt nem részletezném, mert nem akarok szaftos részletekbe belemenni, de te nyugodtan továbbképzelheted, minél erotikusabbra a dolgot :) ) Utána mindketten elégedetten néztek egymásra, béke van, nyugalom, harmónia és elégedettség. Jól ment. Koncentrálj pár percig erre az érzésre.
5.) Innentől legközelebb, ha csinálod a gyakorlatot, mindig csak az utóbbi, sikeres verzióra gondolj, a 4-esre!
6.) Ismételd meg minden nap a pozitív vizualizációt!
Sok sikert!
Remélem, segítettem.
Az sokat segít, ha spontán alakul ki az első együttlétetek és nem egy előre megrendezett, megtervezett randi keretében.
Megoldható?
Köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok! ;) Ment a zöld kéz!
Jöhetnek még válaszok! :)
"Na szóval attól félek h a gátlásosságomtól nem fog felálni.. "
Na ÉS?
Ki nem szarja le.:)
Mondd meg neki ezt a mondatot, amit idéztem Tőled, és ennyi.
Én kb. 4 évig szerelmeskedtem, mire aktus is lett.
Fokozatos dolog ez, van alkalmad hozzászokni, kivárni a merevedést.:)
Vegyél be aktus előtt 3 órával 1/4 tabletta Kamagrát vagy Viagrát.
Aztán söpörd be az elismerést. HA megszűnt az ijedség akkor hagyd el a tablettát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!