Megszálló entitás eltávolítása után mi a teendő, hogy ne jöjjön vissza?
Igen, neked szólt! :-)
És mindenkinek köszönöm, aki komolyan vette a kérdést, igazán köszönöm a sok privát üzenetben érkezett segítséget is! Nagyon hasznosak!
Azt javasolnám, hogy ne külső dologtól várj segítséget, mondjuk varázstárgyaktól, amulettől, ilyesmitől.
Kiegyensúlyozottnak és belül békésnek kell lenni, mert valamennyire úgy van ezzel is az ember, mint egy számítógépes rendszer: a sérülékenységeket le kell védeni. Amikor zaklatott vagy, ideges, nyugtalan, akkor az támadási felületet jelent. A meditáció segíthet.
Az ötlet jó. Ideges, zaklatott, feszült nem vagyok. Meditálnom többet kellene, azzal magam is így vagyok. Sokat imádkozom - bár ez is viszonyítás kérdése (mármint az, hogy sok-e napi pár óra ima).
Engem viszont most minden megoldás, lehetőség érdekel-érdekelt és kaptam rengeteg tanácsot, főként privát üzenetben.
be kell tömni minden lyukat, amin visszajöhetne
persze, előtte nagy levegő, meg sok síkosítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!