Megszálló entitás eltávolítása után mi a teendő, hogy ne jöjjön vissza?
Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 12:40
12/27 A kérdező kommentje:
Szia elyon.hercegnő! Köszi, hogy írtál. Azt hiszem, még párszor el kell, hogy olvassam az általad írtakat... (nem értem). Köszi még 1x! :-)
2016. dec. 6. 04:48
13/27 A kérdező kommentje:
elyon.hercegnő! "Channelingezted"?
2016. dec. 6. 05:04
14/27 anonim válasza:
Szia.
#12-es vagyok. Igazából bármi megteszi védelemre. Nekem egy kicsi ezüst keresztem van most, régebben pedig egy fekete volt. Nem a tárgy a lényeg, hanem a védelem, amit rá teszel. Én úgy tapasztaltam, hogy az ezüst valamivel hatékonyabb. Ha konkrétabban érdekel a dolog, írj privátban.
15/27 A kérdező kommentje:
Köszi, rendben! Írok privát üzenetet is, mert konkrétan érdekel, hogy mit tegyek.
2016. dec. 6. 09:37
16/27 kriszpo válasza:
A skizofrénia, személyiségzavar pszichiátriai kórkép. Kérem, keresse fel az orvosát és ne nézze több ördögűzős filmeket! Ön valószínű úgy érzi, hogy megszállták, de csak a képzelete játszik Önnel.
17/27 anonim válasza:
Én soha sem fogom megnevezni mások hibáit. Vagyis tévedek, ha megnevezem mások hibáit. Inkább én tévedjek, és szenvedjen mindenki, minthogy megnevezzem mások hibáit vagy szóljak róluk egy apró kicsi utalást is. Mert van esély a gyógyulásra, még ha számtalan korszakon át is tart a kór. Ha nem nevezem meg semmivel, akkor a világ túléli és nem fog csak ez létezni, de már az elejétől se, vagyis hamar megszabadul. Azt amink van, nem lehet megnevezni, mert akkor máshogy alakulna, ezért alakul igy. Igy már nem lesz vége, mégha tökéletlenül is (nekem se volt az) és végig lehet vinni, kaotikusan kitart a dolog mindig mert legalább a host már nem esik el, de mindezek csak időre...
18/27 anonim válasza:
A megszálló entitás az eltávolítása után ( bár az eltávolításról több infó kellene pl ki végezte , mit végzett stb ) Azzal számolnod kell hogy vissza akar majd térni s nem egymaga hanem kb + 7 még gonoszabb "rokonával" együtt . Akadnak szimbólumok , imák stb amik távol tartják ezeket bár az egyházi szentségek alkalmazása pl , gyónás stb rendkívül hatásos mivel egy lelket "megmenteni" a pokoltól jobban eltántorítja az ilyen lényeket mint pl egy űzés
19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. dec. 7. 05:13
20/27 anonim válasza:
Nincs mit :) Mármint ha nekem szól a köszönet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!