Megatkozott egy roma ferfi mi a teendö?
Valami kartyat ( poker vagy milyen kartyacsomag volt ) raolvasott es ramdobta.
Mert visszautasitottam a közeledeset , nagyon kedvesen nemet mondtam. A szomszedomban lakott rövid ideig . Azelött ollót kért kölcsön
Gondolom azzal is csinalt valamit .
Az atok utan a szuleim elvaltak , apam teljesen elfordult a csaladtol , anyagilag anyammal tamogatas nelkul maradtunk .
Remalomma valt az eletunk
Hazassagot kötöttem egy ferfivel akit szerettem es ugy tunt rendezödik az eletem de kiderult h pszichopata , elmenekulyem töle . Azota se jött helyre az eletem .
Ert valaki átok oldáshlz?
Nem mondta h megatkozott. Csak mondott egy versfélét es ramdobta a kartyat ( egyet )
Egy ismerösöm mondta h az atok volt es h dl kellett volna egessem a kartyat , amit nem tettem meg , kukaba dobtam
Nem ő, hanem te átkoztad el magad azzal, hogy elhitted, ő egy kártyalap feléd/rád dobásával egész életedre kiható rosszat tud okozni!
Javaslatom: nevesd ki a rosszindulatút, tedd magadban nevetségessé primitívségét.
A nevetségesség öl, ha nevetségessé teszed az átkot, azzal megsemmisíted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!