Megatkozott egy roma ferfi mi a teendö?
Valami kartyat ( poker vagy milyen kartyacsomag volt ) raolvasott es ramdobta.
Mert visszautasitottam a közeledeset , nagyon kedvesen nemet mondtam. A szomszedomban lakott rövid ideig . Azelött ollót kért kölcsön
Gondolom azzal is csinalt valamit .
Az atok utan a szuleim elvaltak , apam teljesen elfordult a csaladtol , anyagilag anyammal tamogatas nelkul maradtunk .
Remalomma valt az eletunk
Hazassagot kötöttem egy ferfivel akit szerettem es ugy tunt rendezödik az eletem de kiderult h pszichopata , elmenekulyem töle . Azota se jött helyre az eletem .
Ert valaki átok oldáshlz?
te magad összekötötted a két jelenséget (kártya=tragédiák) - oldd fel!!
apád elfordult a családtól -az apád hibája
pszichopatához mentél -a te hibád, nem ismerted meg jól, mielőtt hozzámentél
a kártyadobáshoz és vershez semmi köze -
Oldozd el attól, és próbáld jobbá tenni az életed.
Sohasem leszel boldog és elégedett, ha az életedben előforduló nehézségekért mindig másokat okolsz.
Nézz magadba, vedd észre, hogy te magad, mikor, miben döntöttél-cselekedtél rosszul, és mit kellett volna tenned ahhoz, hogy jobb végeredmény legyen.
Ne feledd: akár jó egy házasság, akár rossz, minden esetben két ember kell hozzá. Igaz ez a te elhibázott házasságodra, és igaz ez a szüleid házasságára is.
Gondolkoztál már azon, hogy a papád miért hagyott el benneteket??
Hagyd a fenébe a kártyát, csak eltérít attól, hogy az élet eseményeit a maguk valójában nézd, és ne holmi égből intézett átok és egyéb hülyeségek eredményének véld.
Vedd kezedbe a sorsodat, és akkor az majd olyan lesz, amilyenné te magad teszed!
Ilyenkor vissza kell átkozni: tízszeresen szálljon vissza rád!
Mivel én nem hiszek benne, ő meg igen, ezzel be is bukta dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!