Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megatkozott egy roma ferfi mi...

Megatkozott egy roma ferfi mi a teendö?

Figyelt kérdés

Valami kartyat ( poker vagy milyen kartyacsomag volt ) raolvasott es ramdobta.

Mert visszautasitottam a közeledeset , nagyon kedvesen nemet mondtam. A szomszedomban lakott rövid ideig . Azelött ollót kért kölcsön

Gondolom azzal is csinalt valamit .

Az atok utan a szuleim elvaltak , apam teljesen elfordult a csaladtol , anyagilag anyammal tamogatas nelkul maradtunk .

Remalomma valt az eletunk

Hazassagot kötöttem egy ferfivel akit szerettem es ugy tunt rendezödik az eletem de kiderult h pszichopata , elmenekulyem töle . Azota se jött helyre az eletem .

Ert valaki átok oldáshlz?

2016. okt. 3. 23:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

te magad összekötötted a két jelenséget (kártya=tragédiák) - oldd fel!!

apád elfordult a családtól -az apád hibája

pszichopatához mentél -a te hibád, nem ismerted meg jól, mielőtt hozzámentél

a kártyadobáshoz és vershez semmi köze -

Oldozd el attól, és próbáld jobbá tenni az életed.

2016. okt. 4. 09:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Sohasem leszel boldog és elégedett, ha az életedben előforduló nehézségekért mindig másokat okolsz.

Nézz magadba, vedd észre, hogy te magad, mikor, miben döntöttél-cselekedtél rosszul, és mit kellett volna tenned ahhoz, hogy jobb végeredmény legyen.

Ne feledd: akár jó egy házasság, akár rossz, minden esetben két ember kell hozzá. Igaz ez a te elhibázott házasságodra, és igaz ez a szüleid házasságára is.

Gondolkoztál már azon, hogy a papád miért hagyott el benneteket??

Hagyd a fenébe a kártyát, csak eltérít attól, hogy az élet eseményeit a maguk valójában nézd, és ne holmi égből intézett átok és egyéb hülyeségek eredményének véld.

Vedd kezedbe a sorsodat, és akkor az majd olyan lesz, amilyenné te magad teszed!

2016. okt. 4. 09:58
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
LOL
2016. okt. 4. 12:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Ilyenkor vissza kell átkozni: tízszeresen szálljon vissza rád!

Mivel én nem hiszek benne, ő meg igen, ezzel be is bukta dolgot.

2016. okt. 4. 14:05
 15/17 Bíró Ica válasza:
81%
csak akkor van átok, ha hiszel benne, ne is gondolj rá.a Biblia nagyon fontos információt ad ezzel kapcsolatban: legyen neked a hited szerint.Igy működünk. Vigyázz a gondolataidra, mert ez határozza meg az életed.Problémákra számítani kell.ezen semmiféle jós nem segít. Ez fontos feltétele a fejlődésünknek.
2016. okt. 4. 19:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Következőleg nevess egyet az ilyenen, és ha nem huszel az ilyenekben, akkor mondhatsz egy szimpla ,,köszi"-t is.
2016. okt. 17. 01:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Rengeteg eszed van 2016-ban.
2016. dec. 5. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!