Évek óta semmi nem sikerül, valaki megátkozott?
Figyelt kérdés
Nem igazán hiszek ebben,de tegnap felkötöttem egy piros cérnát a csuklómra.Azt olvastam,addig kell hordani,míg le nem esik magától,akkor elmúlt az átok.
Délelőtt már le is esett,elhagytam valahol.
Kössek másikat vagy tényleg megszabadultam a rossztól?
Normális válaszokat kérek!Köszönöm!
2016. máj. 9. 18:47
2/10 anonim válasza:
Nem vagy megátkozva, így a piros cérna is fölösleges. Amúgy sem működik, és eredetileg sem erre találták ki. De ami a te problémád, az nem átok, csak az eddigi életed, és cselekedeteid ide vezettek. Ezen csak változtatni tudsz, nincs rajtad átok, vagy balszerencse, amit meg kellene törni hozzá.
3/10 anonim válasza:
Van munka, csak van ami büdös. Mihez értesz?
4/10 anonim válasza:
Munka van. Te vagy rá alkalmatlan, vagy te nem akarod elvállalni. Amúgy meg attól, hogy téged megátkoznak, nem lesz az országban munka? Érdemes lenne a kiírt kérdésedet átgondolni, mielőtt birkázol szerintem.
5/10 anonim válasza:
Köss fel újat, ha elhagyod akkor nem hat. :( Ajánlom hogy a biztonság kedvéért köss rá egy kis harangcsengőt is, hogy halld mikor elhagyod.
6/10 A kérdező kommentje:
Összejött a nyáj!
Szép estét mindenkinek!
2016. máj. 9. 21:10
7/10 anonim válasza:
Én csak segíteni akarok. Neked is szép estét! Menjen tőled minden rossz!
8/10 anonim válasza:
Megsértettük a Kérdező érzéseit, de biztos ennek is az átok az oka! Én mondtam hogy csengős piros cérna kell!!!
9/10 anonim válasza:
Szerintem telefonalj be az asztro showba ott majd megszabaditanak az azoktól a varázslatos piros vagy feher fonallal attol fugg mennyire sulyos
10/10 anonim válasza:
Feltétlen kössél másikat a leesett helyett!
A leesés is azért következett be, mert komoly az átok.
Ha nem kötsz másikat, nem látják majd hiszékenységed (mondhatnám: primitívséged) mértékét.
Ha rajtad van, komoly emberek el tudnak kerülni. Segíts nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!