Van köztetek, aki tudatosan álmodik?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, és szívesen beszélgetek erről a témáról
19/F
2016. nov. 29. 06:57
1/4 anonim válasza:
Én tudom irányítani az álmaimat, de azt nem tudom előre, lefekvés előtt eldönteni, hogy miről álmodjak. Csak amikor már belecsöppentem, akkor tudom az eseményeket kedvem szerint alakítani.
2/4 anonim válasza:
Nem egyszer volt már. Utóbbi 1 hónaoban kb 5ször.
3/4 anonim válasza:
Csak, nehogy hamis legyen az a tudatos alom ;)
4/4 anonim válasza:
Szia! Igen, elég sokszor. Furcsa erről beszélni, mert az utóbbi napokban nagyon sokszor előfordult. Én rólam azt lehet tudni, hogy imádok álmodni. Minden estre ha sokszor gondolok ugyan arra az emberre, szituációra valamilyen formában belekerül az álmomba. Van mikor felébredek és gyorsan visszacsukom a szemem, hogy tovább álmodjak és sikerül, de ilyenkor már félig fent vagyok és tudom mi történik körülöttem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!