Lehet valaki gondolatolvasó? Ha igen, hogyan? +hogy lehet másokat hipnotizálni, ha lehet? :D
Vasziljev professzor írt egy könyvet Telepátia címmel:
Például itt van Danny Blue egyik mutatványa a Kiválasztottban (videó):
https://www.youtube.com/watch?v=G5r8xWGjiN0
Ilyen egyszerűbb képeket, síkidomokat vagy 1 és 9 közötti egész számot ki lehet találni telepátiával, én is szoktam ilyet csinálni. De pontos mondatokat ami nem ismert idézet vagy mondat azt nem hinném. Ebben a Kiválasztott c. sorozatban Uri Geller utódját keresték. És a többi jelölt is megdöbbentő dolgokat mutatott be.
'egy csomó filmben láttam már ilyet, és ez szerintem olyan menő'
... es erre ertelmes valaszokat akarsz...? Aha.
Kérdező, láttad a Minden6ó-t? Amikor a főhős megkapja Istentől a teendőket, rengeteg hangot kezd hallani a fejében, imákat, kéréseket... stb.
Ha ténylegesen gondolatolvasó lennél, valami hasonlót érzékelnél, ha más gondolataiban akarnál olvasni. Az emberek fejében egyszerre többféle gondolat is cikázik, szóval nem tudnál úgy olvasni benne lineárisan, mint egy könyvben, az is lehet, hogy nem találnál összefüggéseket a gondolatfoszlányokra.
Próbáld egyszer megfigyelni saját magad, a saját gondolataidat, mi minden jár a fejedben egyszerre. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!