Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet valaki gondolatolvasó?...

Lehet valaki gondolatolvasó? Ha igen, hogyan? +hogy lehet másokat hipnotizálni, ha lehet? :D

Figyelt kérdés
Hallottam már mindkettőről, de lehetségesek? Meg ez most lehet hogy nagyon hülyén fog hangzani, de egy csomó filmben láttam már ilyet, és ez szerintem olyan menő!xd légyszi értelmes válaszokat írjatok! :)
2016. nov. 25. 12:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Jó emberismerettel szert tehetsz olyan adottságra, ami megközelíti a gondolatolvasást.
2016. nov. 25. 12:38
 2/16 anonim válasza:
64%
Gondolatolvasó nem lehetsz, de ahogy az előző is írta, ha jó emberismerettel rendelkezel, úgy tűnhet, hogy az vagy. A hipnotizálással ugyanez a helyzet. Tényleg nagyon menőnek hangzik, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy egy ilyen képesség lelki roncsot csinálhatna belőled. Szóval annyira azért nem buli.
2016. nov. 25. 13:03
 3/16 anonim ***** válasza:
67%

Vasziljev professzor írt egy könyvet Telepátia címmel:

[link]

Például itt van Danny Blue egyik mutatványa a Kiválasztottban (videó):

https://www.youtube.com/watch?v=G5r8xWGjiN0

Ilyen egyszerűbb képeket, síkidomokat vagy 1 és 9 közötti egész számot ki lehet találni telepátiával, én is szoktam ilyet csinálni. De pontos mondatokat ami nem ismert idézet vagy mondat azt nem hinném. Ebben a Kiválasztott c. sorozatban Uri Geller utódját keresték. És a többi jelölt is megdöbbentő dolgokat mutatott be.

2016. nov. 25. 13:12
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! :)
2016. nov. 25. 14:55
 5/16 anonim ***** válasza:
15%
Lehetsz, de ez mély spirituális gaykorlatokat foglal magába, és nem úgy.lesz ahogy.elképzeled.
2016. nov. 25. 15:03
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

'egy csomó filmben láttam már ilyet, és ez szerintem olyan menő'

... es erre ertelmes valaszokat akarsz...? Aha.

2016. nov. 25. 15:06
 7/16 A kérdező kommentje:
#6 Mit szólsz bele? Ha nem tetszik ne kommentelj! 😒
2016. nov. 25. 15:12
 8/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, láttad a Minden6ó-t? Amikor a főhős megkapja Istentől a teendőket, rengeteg hangot kezd hallani a fejében, imákat, kéréseket... stb.

Ha ténylegesen gondolatolvasó lennél, valami hasonlót érzékelnél, ha más gondolataiban akarnál olvasni. Az emberek fejében egyszerre többféle gondolat is cikázik, szóval nem tudnál úgy olvasni benne lineárisan, mint egy könyvben, az is lehet, hogy nem találnál összefüggéseket a gondolatfoszlányokra.

Próbáld egyszer megfigyelni saját magad, a saját gondolataidat, mi minden jár a fejedben egyszerre. :-)

2016. nov. 25. 15:15
 9/16 A kérdező kommentje:
#8 köszi! Am még nem láttam azt a filmet de majd megnézem.
2016. nov. 25. 15:22
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik kedvencem, szóval csak ajánlani tudom. :-)
2016. nov. 25. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!