Hogy tudom önmagam hipnotizálni?
Figyelt kérdés
Nekem biztos,hogy könnyű lenne engem/magam hipnotizálni.Elég feszült típusú ember vagyok2015. okt. 5. 19:54
3/8 A kérdező kommentje:
Hát ez igaz,de akkor mért van olyan,hogy önhipnózis?Amúgy ha vekker ébreszt,az nem jó?
2015. okt. 5. 20:13
4/8 anonim válasza:
Hallgass Semjén Zsolt beszédeket.
5/8 anonim válasza:
Tedd teljes képernyőre!
6/8 A kérdező kommentje:
Aha,attól max agykárosodást!Na,de komolyan,valaki segítene?
2015. okt. 5. 20:19
7/8 anonim válasza:
Tulajdonképpen mit szeretnél? ellazulni? Mert arra teljesen jó az autogén tréning.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem,az ellazulást úgy értettem,hogy mert nyugtalan vagyok,engem ezért lehetne szerintem nehezen hipnozni.A tudatallatiból szeretnék dolgokat előbányászni,amik ott mélyen retve vannak.A Semjén videó megnézéséhez pedig még gyűjtöm az energiát
2015. okt. 5. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!