A lottó ötös, vagy bármilyen nagynyeremény bevonzása nem annyira nehéz. És pláne nem lehetetlen. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 16:57
1/38 anonim válasza:
Így igaz, én már milliárdos vagyok!
2/38 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagy az. Csak poénkodsz.
2016. nov. 22. 17:12
4/38 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy a milliárdosok itt tengetik idejüket.:)
2016. nov. 22. 17:18
5/38 anonim válasza:
Nincsenek ilyen téren tapasztalataim. Neked vannak?
6/38 A kérdező kommentje:
Igen. Pontosan tudom, hogy kell. De ezt ki hiszi el nekem?
Senki.Kevés ember hisz a vonzás törvényében. És még aki hisz is benne, az sem tudja ezt kihasználni.
2016. nov. 22. 17:26
7/38 anonim válasza:
Én hiszek neked, amennyiben megdobsz engem a nyereményedből egymilliárd forinttal, de jöhet értékes devizában is.
8/38 anonim válasza:
Akkor sikerült már bevonzani a lottó ötöst?
9/38 A kérdező kommentje:
És ha igen? Az rajtad nem segít.Az emberek többsége csalásnak gondolja.A vonzás törvényét meg hülyeségnek.
Hülyéken meg nem lehet segíteni.
2016. nov. 22. 19:02
10/38 anonim válasza:
Ja nem csak bizonyításképpen kérdeztem. De akkor még nem sikerült? Csak higgyük el hogy működik a varázslat?
Ha nem akartál ezzel az egésszel mondani semmit vagy mégsem érdekel a véleményünk akkor miért tetted fel a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!