Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nincs önbizalmam (? )! Mit...

Nincs önbizalmam (? )! Mit tegyek hogy változzon? Többi lent

Figyelt kérdés

Nem vagyok megelégedve magammal. Ha elmegy előttem egy-két csinos lány azon gondolkozom hogy én miért nem vagyok olyan vékony, pedig kövér sem vagyok. A barátom sokszor mondja hogy szép vagyok, én mégse látom annak magam. Ez esetleg tipikusan serdülő korban van? Normális válaszokat szeretnék

Előre is köszönöm

15/L

2016. nov. 4. 07:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem csak serdülő korban van.
2016. nov. 4. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Rossz kategóriába írtad.

Önbizalom és tested közt nincs konkrétum nélküli direkt összefüggés.

Elemezd magad. Önismereted fejleszd lehető legnagyobbra s önbizalmad is beáll valósághoz nagyon közeli állapotba.

2016. nov. 4. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:

nálam is ez van xd csak én épp külsőre, belsőre nem tudom megérteni hogy miért vagyok ilyen. én próbálok változtatni pl edzéssel, vagy épp csak hogy beszélgetek pár ismerőssel őszintén, minden hülyeség nélkül.

#eddigmégnincssiker

#4éveezmegy xd

16f

2016. nov. 4. 11:47
 4/4 Fish1 ***** válasza:

Önbizalmat sikerélmények által tudsz építeni.

A hasonlítgatás felesleges dolog, mert minden ember teljesen egyedi lény, ki ebben jobb, ki meg másban. Olyan nem lesz, hogy mindenben jobb leszel, mint a többiek. Ne másoknak és a média által okádott hülyeségeknek akarj megfelelni, hanem saját magadnak.

2016. nov. 4. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!