Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzem magam rosszúl...

Miért érzem magam rosszúl meditáció után? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm javasolta és valamiért nekem ezzel kapcsolatba mindig is rossz érzésem volt de kipróbáltam. Nem is nagyon tudtam ellazúlni és valamiért féltem hogy amíg csukva van a szemem valaki figyel. Meditálás közbe amikor ellazúltam (kb5 percre) előszőr feketeséget láttam majd egyre világosodott. Meditálás után szédűltem most pedig fáj a szivem és hányingerem van. Ez miért van így?

2016. okt. 28. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, a 7-esre írtam, hogy állat. Nem fogsz úgy maradni, nem kell tőle félni.
2016. okt. 30. 07:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező,el kell engedned a félelmeidet ha meditálni akarsz!

Nincs más út.Semmi negatív nem fog veled történni,rengeteg ember meditál félelem nélkül,és kiegyensúlyozottak.

2016. okt. 30. 07:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Én meditálás közben nehezen kaptam levegőt 😕 abbahagytam a meditálást
2016. nov. 2. 16:46
 14/14 anonim válasza:

Azért is érezhetjük magunkat rosszul meditáció után, mert tisztulunk. Gondolj a méregtelenítésre, az is kellemetlenségekkel járhat!

Erről egy Robert Lawson idézet jutott eszembe: "Ahogy nincs szivárvány eső nélkül, úgy nincs gyógyulás fájdalom nélkül sem. Minden rossz addig tart, amíg szembe nem nézel vele és meg nem tanulod azt, amit tudnod kell általa."

szept. 18. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!