Igaz, hogy Tutanhamon koporsóján magyar vonatkoztatású szöveg van?
Sajnos nem. Sajnos nem találtak magyar vonatkoztatású szöveget.
Aki a talapzatról készült képen található hieroglifákat "megfejtette", csak egyszerűen a saját ötleteit írta bele. Így bárki tudna "értelmezni" hieroglifákat. Ezzel a logikával akár angol, svéd, holland, román stb stb vonatkoztatású szöveget is "találhatnánk".
A magyar nyelv, ahogy az egyiptomi is, az évezredek alatt sokat változott. Már csak ez is különössé teszi a dolgot...hogyan találhatna bárki egy 3000 éves koporsón mai magyar szöveget? sehogy.
Voltak az egyiptomiak, és vannak a magyarok..
Azt is aláírom, hogy nem a teljes igazságot monsják el az embereknek. Én is tudom jól, hogy vannak olyan dolgok, amiket titkolnak. Ilyen a Feljegyzések Csarnoka is. Létezését titkolják, megcáfolják. (Szfinx alatt van. Többször is bebizonyították, hogy a Szfinx alatt alagútrendszer (!!!) van, és az egyiptomi kormny felfüggesztette a Szfinx környékén az ásatásokat.)
Amennyiben érdekel a téma, írj privátban.
És sajnos, még egyszer mondom, el kell szomorítsalak: Tutanhamonnak semmi köze a magyarokhoz.
-utolsó vagyok-
Elfelejtettem megjegyezni azt, hogy 13 éve foglalkozom Egyiptommal. A történelem könyvekben leírt dolgok mellett az eltitkolt "történelmével" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!