Folyosó miatt lehet sok veszekedés a házban?
Ha egy folyosóra sok ajtó nyílik, akkor kimegy a csi.
A nagymamámék folyosójának minden részén van ajtó, és még tükör is van. És egész álló nap veszekedtek, amíg élt a papám. Folyosóra nem ajánlott tükröt rakni, mert növeli a sát.
De másik téma: ha a bejárati ajtóval szemben van az ablak, akkor is kimegy a csi. Az egyik barátnőmnél pont így nézett ki a konyha, az ajtóval szemben volt egy hatalmas ablak. Ráadásul még folyosó is volt. Nagyon rossz volt a kapcsolat a családban mindenki között. Szerintem a csi keresztülhaladt a lakáson és az ablakon távozott. Senki nem hiszi el.
Ne is foglalkozz az eddigi válaszolókkal!
Minden fontos dologból viccet csinálnak, semmit nem tisztelnek!
Ilyenek ezek, nem is értem miért járnak ide, ha nem hisznek benne!!
Én a kérdés elolvasása után nem csak, hogy leszereltem a tükröt, de össze is törtem, mert féltem máshová tenni. Ez így jó?
Szerelő brigád holnap jön, átrakatok néhány ajtó és ablakot, de lenne egy kérdésem:
Csi-ből mennyi az ajánlott napi beviteli érték?? Így tükör nélkül nekem meg van a napi 1200kJ. Ez elég?
És nem tudsz valakit aki a fölösleges csi-met sá-ra vagy sátra cserélné??
Első olvasatra nem értettem.Aztán rájöttem! A kérdező öcsi helyett rendre a csi-t ír!
Helyesen így értendő:
"Ha egy folyosóra sok ajtó nyílik, akkor kimegy ö csi.
De másik téma: ha a bejárati ajtóval szemben van az ablak, akkor is kimegy ö csi. Az egyik barátnőmnél pont így nézett ki a konyha, az ajtóval szemben volt egy hatalmas ablak. Ráadásul még folyosó is volt. Nagyon rossz volt a kapcsolat a családban mindenki között. Szerintem ö csi keresztülhaladt a lakáson és az ablakon távozott. Senki nem hiszi el."
Szóval a veszekedés oka, öcsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!