Mitt tehetetek én h segitsek anyámnak?
-nem tudom mi tévö legyek demár nem tudom tovább türni h mindig veszekedés van a családban.
Eddig ugy türtem el h végig a szobában voltam, és miatuk is nem szeretnék sevova se meni mert ha megyünk mindig veszekedés van a családban, ezért mostanában bezárkozot vagyok. A barátaimmal se beszélek szivesen mert inkabb egyedül mobilozok.
És mostanában anyu nagyon rosszul van mindig az hajtogatja h nem is báná ha meghalna:(..és h csak miatunk birja ki.
De ez mind apu hibája,most nem sorolom fell mért de ö a hibás. Külfoldon lakunk anyám gondolt arra h elhagyja aput és megis értem ,és mondtam is neki hogy ha ugy gondolja h jobb neki akor menyünk , de sokan vagyunk egy csaladban és nem akarcsak ugy elhagyni a csaladot mert ugygondolja kell a segitség.
Most mihez kezdjek anyu nem érzi jol magat a csaladban ahogy én se de segiteni-e kell a többi csaladagrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!