Szent György vonal megy át a lakásunkon, elköltözzünk?
Figyelt kérdés
3 hónapja költöztünk be. 2,5 hónapig benne feküdtünk a vonalban de nem tudtuk. Naponta 2,5 órát aludtam csak. Az egy éves babám fent volt minden éjjel 0-3ig. Most már áttettük az ágyakat. Tudunk aludni de csak keveset,feluletesen es nem minden ejjel. De sokat veszekszünk,kiabálunk,sírunk. A gyerekek nem szeretnek otthon lenni és nem is játszanak mióta itt vagyunk. A sok nem alvás,idegeskedés,sírás,immunrendszer legyengülésmiatt már teljesen kész vagyok. Döntöttünk:el költözünk. Járt már valaki hasonló cipőben?2016. okt. 16. 14:29
21/24 anonim válasza:
Örülj, hogy nem a Szt. András-vonal megy keresztül... 😁
22/24 anonim válasza:
Vannak ezek a dolgok szerintem.
Macsek, kutya azért alszik ott ahova befészkelte magát, mert az jó neki.
Új helyünket is meg kell szokni. Nem ez az ok a bajoknk??
Áthelyezni az ágakat. 4 sarok van minden helyiségben, 1-ik biztos jó lesz.
23/24 A kérdező kommentje:
Most 1,5 éve lakunk itt, a helyzet változatlan. Egyik kisfiam sem tud aludni, órákat fent vannak éjjel. 2 és 5 évesek. Én sem alszom és beteg is lettem itt. Van hogy csak napi 1 alvás megy. Nem segített semmi sem. Költözünk. :(
2018. márc. 4. 02:57
24/24 anonim válasza:
Költözz, minden jó lesz, a hit nagy dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!