Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szent György vonal megy át a...

Szent György vonal megy át a lakásunkon, elköltözzünk?

Figyelt kérdés
3 hónapja költöztünk be. 2,5 hónapig benne feküdtünk a vonalban de nem tudtuk. Naponta 2,5 órát aludtam csak. Az egy éves babám fent volt minden éjjel 0-3ig. Most már áttettük az ágyakat. Tudunk aludni de csak keveset,feluletesen es nem minden ejjel. De sokat veszekszünk,kiabálunk,sírunk. A gyerekek nem szeretnek otthon lenni és nem is játszanak mióta itt vagyunk. A sok nem alvás,idegeskedés,sírás,immunrendszer legyengülésmiatt már teljesen kész vagyok. Döntöttünk:el költözünk. Járt már valaki hasonló cipőben?

2016. okt. 16. 14:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
37%
El kellene költözni igen
2016. okt. 16. 20:55
 12/24 anonim ***** válasza:
58%

Ezeket a vonalakat a sugárzásukat le lehet árnyékolni, de ha kifekszetek belőle akkor már jó a helyzet. Az a lényeg, hogy ne legyen közvetlen az ágy vagy azon szék alatt, ahol sokat tartózkodtok.

Mostmár minden rendben lesz, persze sokáig feködtetek rossz helyen és a lecsapolt nergia még az aurátokon rajta van, de ha eltelik fél év, teljesen rendbejöttök. Csak nem szabad belefeködni

2016. okt. 16. 20:58
 13/24 anonim ***** válasza:
54%

Bevallom, nem vagyok elég okos ahhoz, hogy biztosra tudjam, hogy hülyeség e az, amiről beszélsz. Az én családom elég retardált ahhoz, hogy gondolkodás nélkül elhiggyen mindent ami ezo, alternatív, háttérhatalom, és gyógymód. Gondolom nálatok is ez a helyzet. A kapcsolati hibáitokat csak egy hétig próbáljátok meg nem a természeti elemekre fogni. Gondolom szétstresszelitek magatokat pár "mellékes" tényező miatt is eléggé ahhoz, hogy ne tudjatok békében ellenni, akár aludni. Lévén a költözési idegeskedés, a pulyák, meló, stb. Nagyon felesleges még egy újezós tényezővel is felk ú rni a skálát. Az én szüleim is olyan házat vettek, amibe mint utólag ki lett mérve, minden szaros vonal átmegy, ami csak létezik. Történetesen rajta szoktam feküdni. Nincs baj az alvásommal. Kérlek gondolkodj el kedves kérdező! Szabad e mindent elhinni azonnal, ami alternatív és elutasítani mindent, ami nem? Az én szüleim is ilyenekben gondolkodnak. Családállítás, ilyen terápiák, olyan hipnózis, ilyen ásványok, olyan pálcák, nem is tudnám leírni, olyan sok minden. Anyám rákos lett. Sokáig húzta, de meghalt. Minden szart próbáltak rajta. A jóstól kezdve az elektromágneses hullámokig. Egyiknek sem láttam hasznát. Illetve de. Amelyikről azt hitte, hogy használt, az egy minimálisan javított a kedélyállapotán. (Ez a placebo-hatás, ezós jellege van, de orvosilag elismert dolog) De csak a kedélyállapotán! És akkor ott álltam én, a 10-es éveit éppen csak elkezdő faszika ilyen-olyan társ. fóbiával, kényszerbetegséggel, sok szarsággal, aki látta, hogy egyik eljárás sem segít, de egyre többet veszekednek, ölik egymást és minket, purdékat is. De azért mondják a maguk szélsőséges politikai nézeteiket, gyógyításról szóló egy az egyben valahonnan elolvasott (semmi utólag meggondolt) gondolataikat. És akkor azt mondtam 14 éves koromtájt, hogy köszi, de nem. Nem fogok beleszaladni ebbe a hibába, hogy saját lelki és fizikai problémáimat a Hartmann hálóknak és a turáni átoknak tulajdonítsam. Arra kérlek, hogy te se tömd a gyerekeid fejét olyannal, amiben nem vagy százezer százalékban biztos, amit nem gondoltál át legalább háromszor. Nem csak azért, mert utána a gyerek, mikor felnő, teljesen őrültnek fog gondolni és tudni, hanem mert őbelőle már a kreatív gondolkodásra képes és értelmes ember legyártása lenne a fő cél. Hogy amikor már szétesik a szervezetetek, de ti még mindig lelkitornáztok, akkor megfogjon a gyerek és bevigyen az orvoshoz, ahol megmondják, hogy állapotodnak nem az előző rabszolgahajcsár életedben lévő gyilkosságok az okozói, hanem mert ott a gyomorfekély és meghalsz, ha most nem csinálunk veled valamit. Kérlek, kedves szülő! Tartsd tiszteletben a gyerekeid önálló gondolkodásának kialakulási folyamatát. Illetve azt, hogy nem szidni akartalak (Majd szidom én a saját felmenőimet), mint itt a többiek, hanem ráirányítani arra, hogy esetleg légy sokkal, de sokkal megfontoltabb. Egy önállóan gondolkodó ember többet ér, mint egy birka (tökmindegy, hogy a birka a régi "aszpirines" csordához, vagy az új "gyógyító ásványos" csordához tartozik).

Próbáljatok meg egész család szinten kicsit kimenni szabadba, chillelni akár csak a pároddal, ha lepasszoltátok a nagyszülőnek a kicsiket egy időre. Hasonlítsátok ezt össze azzal, mikor a kiszellőztetett lakásban bújtok egymás mellé kicsit pihenni, békében, szeretetben, 2 és fél méteres belmagasságban, vagy amitek éppen van. Talán nem bsznak be a kellemes összképbe se Szent György, se a sárkány. Ha mégis, akkor nektek túl sok az LSD, nekem meg túl kevés.

Ha elolvastad, akkor azt nagyon köszönöm. Rohadtul sokáig írtam. Ha valamit esetleg nem értettél volna, hogy egészen pontosan mire gondoltam, ne szégyellj írni üzenetet. A válasz írása közben egyetlen pillanatra sem akartalak megsérteni. Ha nem segít ténylegesen semmi, még a pihenők sem, akkor tartsatok pár hónap szünetet, mikor már minden beáll az ún. kerékvágásba (úgy értem, hogy nincs stressz, veszekedés a költözés következményei miatt) és még mindig érezhetően szar a helyzet, akkor én is ajánlom a költözést. (Hogy valaki olyat is válaszoljon, amire tényleg választ várnál :D ). Na! Szal sok sikert! Remélem minden szépen kialakul nálatok. Jó éjt! jah? Hogy már hajnali 4? Akkor jó stresszes és undorító hétfő reggelt! :D

2016. okt. 17. 04:02
 14/24 anonim ***** válasza:
53%
Mi kifejezetten mást tapasztaltunk, a Szt. György vonalnál. Jólét, egészség, stb. Ráadásul mások is szerettek nálunk lenni.
2016. okt. 17. 19:50
 15/24 anonim ***** válasza:
64%

Ha tehetitek, feltétlen költözzetek.

Kevesebb veszekedés lesz, nyugodt környezetben a gyerekek is jobban érzik majd magukat!

.

Arra nagyonvigyázzatok, hogy a Szent György vonalról ne a Szent András (törés)vonalra költözzetek!

2016. okt. 17. 22:37
 16/24 anonim válasza:
100%
honnann lehet azt tudni, hogy Szt. György vonal vonul a házon???
2016. okt. 18. 08:32
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Radiesztéziával mérik ki, keress rá a neten. Egyébként mindenki maga is érzékeli, el tudja dönteni egyszerűen, hogy jól érzi e magát az adott helyen vagy nem. Ha hartman vonalban fekszel tuti, hogy kialvatlanul ébredsz, zaklatott álmaid lesznek, az energiád csökken. Át kell tolni az ágyat más helyre, több helyet ki kell próbálni, ennyi.
2016. okt. 18. 10:18
 18/24 anonim ***** válasza:
XD 13. vagyok, Hartmannon alszom, de a napi 3 óra alvás 100%, hogy olyan mély, mint egy orosz nő
2016. okt. 18. 17:53
 19/24 anonim ***** válasza:
9%
Istenem mi ez a hülyeség hogy Szent György vonal!??? Tényleg ilyen sok unatkozó ember van hogy ennyi hülyeséget kitalál?
2016. okt. 27. 00:13
 20/24 anonim ***** válasza:

Én hívtam radioesztéziust, hosszan bemért mindent keresztbe, hosszába, átrendeztük a lakást, változás nem történt, hívtam másikat, az meg kb. ugyanoda visszarendeztett mindent, semmi nem változott.

Nem segített varázsvessző tudor se, meg más se. Nem figyeltem hova fekszik a macska, mit kerül a kutya.

Levontam a következtetést, én pénzt többet nem adok ilyenre, próbáltam nem hinni ilyen-olyan sugárzásban, vízérben, törésvonalban.

És szépen lassan minden rendbejött...

Anyagi helyzetem azért nem problémamentes, de azt másnak tulajdonítom.

2017. jan. 6. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!