El lehet tüntetni vagy halványítani a két vízszintes csíkot a nyakamon -többi lent és magyarázat HOSSZÚ-?
Szóval, az a helyzet, hogy régebben, néhány évvel ezelőtt, amikor nagyon megszerettem a gépezést, szóval erőteljesen belejöttem a gépezésbe, délután 14:30-22-23-ig szinte egyhuzamban megállás nélkül gépeztem és gépeztem, és itt kezdődik a probléma:
úgy gépeztem 2-3 évig hátamon fekve, fejemet párnával(vagy párnákkal?) kitámasztva, gépem pedig azt hiszem a (borsónyi) melleimen volt.
Ez volt évekig. Aztán amikor kezdtem belépni a tinédzserkorba, nem léptem ki a lakásból egy lépést sem ha zsíros volt a hajam, naponta kétszer mostam arcot, 2x mostam rendesen naponta fogat, nem pedig csak "lezavartam" a dolgot, elkezdtem figyelni mit és mennyit eszek stb. -mentségemre szóljon, hogy nem volt anyaképen-
Az elején kipróbáltam a saját ötleteimet,
-törülközőt tekertem a nyakam köré, hogy ne dőljön előre -szokásosan- a fejem -ami mellesleg rohadt kényelmetlen volt-
-nem hátamon feküdve gépeztem hanem ülve, egyenes háttal
szóval próbáltam nem előre dönteni a fejemet amennyire tudtam. Néhány hónap vagy 1 év, már nem tudom, de minimálisan jobb lett, nem annyira mély a két csík.
Mér megszoktam, hogy nem háton fekve gépezek és már törcsit sem kell használnom mert valamelyest megszoktam, hogy nem hajtom annyira előre a fejemet.
Tudok valamit tenni, hogy szép legyen a nyakam, el lehet tüntetni vagy halványítani??? Mondom/írom, évek óta próbálkozok és semmi tetszőleges és látszó eredmény! :0
mellesleg, nem tudom számít-e, de
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!