Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik "ghost sex", azaz...

Létezik "ghost sex", azaz szellemszex?

Figyelt kérdés
Kérlek írjatok róla.

2016. okt. 15. 01:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

16-os vagyok,

En Amentopeh IV-re gondoltam, sztem o jol nezett ki:-)

Valaszadok: Nem, nem bukok halott faraokra de megertem, ha valaki igen, sztem nincs ezzel baj. Minden ember mas, es mindenkinek masok a vagyai, mas erint meg, van amelyik nem szokvanyos de ettol meg nem rossz emberek, csak "masok".

Nem gondolom h a kerdezo barmi el rosszabb lenne mint azok akik fakra gerjednel(bezony, talalkoztam ilyennel), vagy allatokra....

Sokfelek vagyunk, es sztem azzal h kvazi lehuzzuk s kerdezot o ettol nem lesz beljebb, es ettol senki nem lesz jobb ember. Sztem az embereket ugy kell elfogadni ahogy vannak, nem kell veluk egyeterteni, csak nem kell oket el illetve megitelni:-)

2016. okt. 18. 08:29
 22/26 János Gilján válasza:
100%

Hát igen. Volt egyszer egy kedves ismerősöm, aki nagyon szerette a kislányokat. A kedvenc korosztálya a 8-10 évesek voltak. Valószínűleg ő is csak egy kis megértésre vágyott, hisz nem rossz volt ő, csak más...

Vagy idáig már nem terjed a rugalmasság? Ez a téma már kimeríti az "aberrált barom" fogalmát, de az állatokkal és halott fáraókkal szexelős koncepció még belefér a normálisba?

Tudom, kissé provokatív kérdések ezek, de attól még érdemes elgondolkodni ezen is. Vajon meddig érhet a másság elfogadása és vajon kinek van joga meghúzni a határokat?

2016. okt. 18. 09:52
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy 3000 éve halott fáraó szellemével akar közösülni. Biztosan én vagyok szűk látókörű...
2016. okt. 18. 10:08
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

22-es 21-es vagyok

Nezd, a pedofilia egy meroben masfajta dolog mert az illeto art valakinek, tudatosan. Nem gondolom, h egy halott faraoval szexelni kimetitene az abberracio temakoret, en inkabb a furcsa fantaziak kategoriaba tennem. Addig amig nem art vele senkinek, nem gondolom, h barmifele vonalat kene huznunk.

Az allatokkal valo szex az spec aberracio es nem veletlenul tabu, de amig nem teszi meg addig meg kell probalni megerteni h ez honnan jon nala, es kvazi kigyogyitani, mas aspektusba helyezni a dolgokat, mas alternativat kinalni nekik mindket esetben.

Egy atlagamber legalabb egyszer az eletben fantazialt arrol, h megol valakit nem gondolom, h ez szuper dolog, de ismet megertheto mert a fantazia szintjen mozog.

Ha a kerdezo bem fantazia szinten tolná a dolgokat, hanem megelne azt akkor lehet azt mindani, h fuuuj meg jeezusom, mert az nekrofilia. Nekem nem az jon le, h o halottakkal akar lenni, hanem egy bizonyos halottal es azzal sem azert mert halott, hsnem mert tetszik neki, ugy erzi h van valami kozos bennuk...etc

Ezzel pedig ezen a szinten nincs semmi baj. Szerintem.

2016. okt. 18. 10:46
 25/26 János Gilján válasza:

Nem akarom szétoffolni ezt a topikot, de még egy utolsó gondolatot reagálnék erre:

A Pedofíliával kapcsolatban nincs igazad. A pedofilok többsége tudatosan nem akar ártani a gyerekeknek. Persze van a megerőszakolós vonal is, de itt most nem rájuk gondolok.

Vajon mit tehet egy ilyen szerencsétlen arról, ha a répája egy kislányra áll fel és nem tud ez ellen tenni SEMMIT? Ez egy olyan szintű átok magának a pedofilnak is, amitől szíve szerint boldogan megszabadulna, mert örökre egy kitaszított selejtként tud csak élni a társadalomban. A nagy rugalmasság erre viszont már nem terjed ki. Ha a célszemély fiatalabb, mint 14 éves, akkor ott nincs kegyelem. Ha valaki ezt bevallja, vagy kiderül róla, akkor onnantól máglyára vele pusztán az érzései miatt, amikről nem tehet. Hangsúlyozom, hogy NEM a gyerekeket elcsalogató és megerőszakoló/megölő pszichopatákról beszélek, hanem arról a szerencsétlenről, aki valamilyen lelki probléma miatt szexuálisan vonzalmat érez a gyerekek iránt és ettől az átoktól képtelen megszabadulni.

2016. okt. 18. 11:27
 26/26 Salx Narval ***** válasza:
Én sem ítélem el a kérdezőt, megnevettetett. Az más kérdés, hogy kicsit zizinek tartom, de csak olyan kis kedves ábrándozónak színes fantáziával.
2016. okt. 18. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!