Létezik "ghost sex", azaz szellemszex?
Egy olyan férfi a szívem választottja, aki már nincs köztünk itt a Földön. Elég régen élt, kb. 3000 éve. Köztudott, hogy a halálkor a lélek és a szellem szétválnak. A lélek megy az útjára, míg a szellem a test körül bolyong. Ezt a szellemet véleményem szerint meg tudnám idézni ösztönösen, nem pedig gyermekded mondókákkal.
Mivel amit iránta érzek, az szerelem, nem pedig csak egy egyéjszakás kaland számomra, a célom a szellemi összefonódás, egyesülés. Na, ez az, amitől el tudok menni.
Van, ez egy letezo jelenseg azt nem tudom, h van e benne folytonossag (azaz a szellem lehet e barkinek is a szeretoje) de maga a szellem szex letezo dolog.
Nem igazan tudok rola mit irni, velem egyszer volt ilyen baromi regen, harom nap mulva el is koltoztem mashova amig el nem adtuk a hazat. Szamomra szenzacios elmeny volt de mivel amikor tortenik nem tudod pontosan h mi tortenik (en spec azt gondoltam h valami eros gondolat atvitel lehet)igy az egesz kicsit riaszto is.
Foleg akkor ha nem akarod, habar eletem egyik legjobb szexualis elmenye volt, nem tartott sokaig de eletreszolo emlek. Persze akkor es ott nem igy eltem meg es ezert koltoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!