Ozmium42 kérdése:
Mit tennél, ha tudnád, mi az élet értelme, de nem tetszene?
Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 17:59
21/26 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy nektek az amit most irok nem tetszik viszont a lebyeg az hogy nekem tetszik es igazabol miatattatok irom le azt hogy az elet erteme eze a foldon az Egy Igaz Istennek tetszeni mert ha tetszunk Istennek a cselekedeteinkkel akkor mar van vagyis esejunk van arra hogy orok eletunk legyen ezen a romlo foldi elet utani korszakbol... Valijaban ez a foldi elet csak egy proba hogy mit teszel es miben hiszel... Aki magasbol szarik erre a dologra akkor a halal utan lessz beki siras es fog csikorgatas de akinek van egy kis esze es elgondolkodik hogy milyen hamar le megy ez a par ev es mit azzal hogy ha elhiszi hogy van Isten es azt szerti akkor biztinsagban eri majd magat amikor eljon halal es bem fel es bologan varja az Isten kozelseget! Azt uzeni Isten közeledjeteken hozzam es en is kozeledni fogok ti hozzatok :) . Barhol es barmikor ott lenni mivel mindent lat es hall....
22/26 anonim válasza:
Tudom tudom sok a helyesirasi hiban :( de telorol olyan nehez irni raadasul ennyit nem volt konnyu de Remelem azert meg tudjatok fejteni :) ;)
23/26 Tibi papa válasza:
Az élet érteleme = amit ÉRT ELME. Most mit teszel?
24/26 anonim válasza:
Tibi papa nem tudom ram e gondoltal a kerdeseddel hogy mit teszel...de megprobalom elmagyarazni... A kommentembe benne volt hogy az elet ertelme" Istennek tetszeni es meg felelni" azertvazt teszem hogy olvasom a Bibliat predikatorokat halgatok Imatkozok escsalad centrikus vagyok ... Meg probalok onzetlenul szeretni barkit ugy hogy nem akarok itelkezni senki felett es Isten gyermeke akarok lenni nem tudom lattatok e a Risen cimu filmet az nagyon jo azoknak akik meg nem hiszek meg mutatatja a hitetlen szemueknek hogy mit tesznek az Isten hivok :)
25/26 szalaiga.bor válasza:
Az élet értelme maga az ÉLET. Ne keresgélj valami megfoghatatlan eszmét, inkább éld az életed!
26/26 anonim válasza:
21 -es minden szavaddal egyet értek, de mond már mikor beszéltél erről ISTENNEL? Amit mondasz az mások által rád kényszerített gondolkodás következménye. Ugyan mond már mi szüksége lenne ISTENNEK vallásokra, egyházakra? Ezek mind ISTEN szószólóinak mondják magukat, de szerintem semmi közük hozzá. Az ISTENNEK vagy az egyháznak tetsző cselekedet volt a keresztes vitézek mészárlása a szentföldön? Vagy talán ALLAH hívására köt magára robbanóanyagot és öl meg ártatlan embereket valaki, vagy emberek mondják ezt néki? Ilyenkor hol van az ISTEN? Vagy szerinted ezek ISTENNEK tetsző cselekedetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!