Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha tudnád, mi az...

Ozmium42 kérdése:

Mit tennél, ha tudnád, mi az élet értelme, de nem tetszene?

Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 17:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ja, nagyon nagy és sokmindenre fel lehet használni. Fel lehet vele tölteni bármit, amire csak figyelsz, múltban jelenben és jövőben, még a zenét is. Sokkal nagyobb az, egy kis területe a magaviselet és a kommunikáció, egy másik nagyobb terület meg az ahonnan a szépség ered, de az se mindig van benne. Abba az állapotba jókedv, optimizmus jellemző, és a félelmekkel szembeszállás, bátor lelkesedés ami biztosan megnyitja az egeket. Ez az állapot nem olyan, hogy minden müködik, hanem hirtelen müködik minden, gondolati ráhatás következménye. A valódi szépségnek, és gazdagságnak rengeteg követője van, ez nyilvánvaló és életszerü. Bármerre amerre jár, eltud venni bármit bárkitől, és oda is adják neki, noha nagyon különbözőek tőle. Mindig udvarias, és mindenkinek máshogy köszön, meg máshogy néz bármelyik emberre, kinézet alapján. Neki nem kell tartania semmitől, annyira védett mert értékes az amit képvisel, szeretik az emberek, nagyon szép, szerencsés, vele van az Isten. ezért senki sem szebb nála, de még teljesen is ugyanolyan szép mint ők, mint az elitek. Az elegendő a tanitáshoz is, de még abban is nyilvanvaló ez, sorsa teljességében, szószerint minden összeállt érte, készen. őt mégse érdekli, csak éli az életét, és csak időnként mutizza meg magát, modellkedni itt meg ilyesmik..
2016. okt. 13. 00:33
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

A biztató válasz:

Madách leírta mi az Úr által meghatározott feladata az embernek: „Küzdj' és bízva bízzál!”

A létezés erről szól.

A nem tetsző válasz:

Ha egy tudóst kérdeznél akkor biztos azt a választ kapnád hosszan kifejtve hogy szaporodj és idővel átadd a helyet az utódoknak (végül egyszer elmúlj).

Tetszik vagy nem tetszik a halál elkerülhetetlen.

2016. okt. 13. 00:54
 13/26 Salx Narval ***** válasza:
Azt tenném amit most is teszek. Megpróbálnám tőlem telhető módon kihozni belőle számomra és környezetem számára a legjobbat. Ha kész tények elé állítanak és az nem tetszik de esélyem sincs más utat járni, akkor azt hiszem feladnám, ez lenne az én konok választásom a parancs ellen.
2016. okt. 13. 05:33
 14/26 anonim válasza:
Amennyiben a celkituzeseimet is ehhez kellene igazitanom nem orulnek tulzottan.
2016. okt. 13. 10:50
 15/26 anonim válasza:
Pl ha kiderulne, hogy van Isten es a vallasi elourasok szerint kellene elnem.
2016. okt. 13. 10:51
 16/26 anonim ***** válasza:
Tudom és nem tetszik. Semmit nem tehetek. Folytatom ahogy eddig.
2016. okt. 13. 14:15
 17/26 anonim válasza:
Én még mindig nem találom az élet értelmét....pedig sokat kerestem :/
2016. okt. 13. 15:48
 18/26 anonim válasza:
Szerintem az életnek nincs értelme. Az élet az szükségszerűség, értelme az élet alatti cselekvésnek van. Ez lehet jó vagy rossz, ennek a megítélése mindig a mi dolgunk. Ha nem tetszik akkor változtass. Ez lehet a cselekvés vagy a megítélés megváltoztatása.
2016. okt. 15. 06:39
 19/26 anonim válasza:
Az élet értelme csak találgatás. Nem ismerjük, ki által lett az ember, tehát az eredeti szándékot nem ismerjük. Az ember az élete során megfogalmazza magában, hogy érdemes-e élnie, s ha arra a következtetésre jut, hogy igen, akkor ezzel az élete értelmet nyer. Nem szerencsés belekeverni az Istent, mivel ezzel elismerjük a létét, s az élet értelmének megválaszolása zsákutcába jut.
2016. okt. 17. 10:09
 20/26 anonim ***** válasza:

Hülyeség a kérdés, az életről sok minden elmondható, csak épp értelme nincsen:

#1: Bármit teszel, úgyis meghalsz, és azok is, akik emlékeznek rád, így végső soron minden tetted értelmetlenné válik majd.

#2: Ha lenne értelme, már rájöttek volna az emberi történelem 10 ezer éve alatt, nem gondolod?

Az életet legjobban a Harcosok klubjában foglalták össze: "Egy bohóckodó ganajkupac vagy." Ennyi, és nem több.

2016. okt. 17. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!