Volt már olyan, hogy napokkal előre megéreztétek, hogy valaki meg fog halni?
Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 13:32
1/7 anonim válasza:
Előre még sose, de utólag igen, már többször. Előre inkább csak találkozásokat. Pl., hogy rögtön találkozunk, vagy felbukkan itt-ott, és bejött.
2/7 anonim válasza:
Én gyerekkoromban közöltem pár emberrel, hogy meg fognak halni. Bejött. Elméletileg 4 ilyen eset volt, én csak 2re emlékszem pontosan. Az egyik apám haverja volt, 2 nap múlva elütötték (amikor elment, mondtam neki, hogy vigyázz a kocsikkal, aztán a szüleimnek hogy szerintem nem kellett volna kocsival elindulnia nyaralni, mert mi van ha balesete lesz, végül gyalogosan volt amikor elütötték), a másik vízbe fulladt horgászás közben, neki is szóltam előtte, hogy ne menj be a csónakkal mert "mély a víz és nem fog kiengedni", a harmadik egy öregebb néni volt, akire emlékszem de arra nem, hogy tudtam hogy meg fog halni, apám mondta, hogy a néni távozása után mondtam, hogy nem fog már sokáig élni, mert "betegség van benne". Nem tudom, hogy mi okozta a halálát, csak arra emlékszem, hogy a szüleim mentek a temetésére. A 4-et a szüleim mondták, hogy jött valami vendég, és küldtek hogy ismerkedjek meg vele, én pedig közöltem hogy minek, úgyis meg fog halni. És pár nap múlva elvitte egy szívroham. Ezek ilyen 3-6 éves koromban voltak.
4/7 anonim válasza:
Én évekkel előre is. Pl magamról is tudom, hogy megfogom halni
6/7 anonim válasza:
igen, általában igen, pláne hogy olyankor előtte pár nappal szürke lesz az arcuk (lehet az aurája elváltozik, lila lesz és azon át látom szürkének)
De csak azért figyelem, mert vidéken a kutyák előre vonítanak pár nappal, és olyankor meg szoktam nézni, ki van elszürkülve. Ők általában el is mennek, sajnos.
7/7 anonim válasza:
én vagyok a kaszás, ki átsegíti a halandókat a túlvilágra. mit gondolsz hát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!