Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fiatal, beteg, gyenge lany...

Fiatal, beteg, gyenge lany voltam, azt mondtak nem sok idom van hatra!?

Figyelt kérdés

Egy fiatal lany vagyok es nem magyar(helyesirasokert bocsi).

Mult ev novemberben irtam hogy valoszinuen nem sok az ido ami nekem van es valoszinuen elmegyek hamarosan. Tipikus "miert en vagyok enyire szerencses" gondolatok voltak mivel ennyi szervi problemak elofordulnak egy testben az nagyon nem szerencses es alig ha felfoghato.

Elfogadtam a sorsomat es minden jora koncentraltam hogy ugy tavozak hogy pozitiv sugarzast adtam ki. Elkezdtem nagyon magyart tanulni mert imadom a nyelvet es a nyelveket, szeretek uj dolgokat tanulni(nem 100% idegen a magyar nekem de nem volt eros a tudasom).

A lenyeg hogy sok pozitiv dologot vettem be es meg jott az "elet erom". Mindig beteg vagyok de erzem hogy erosodok es amit mondtak orvosok mi lesz velem "mar reg lejart az ido es el kellett volna mennem". De meg mindig itt vagyok sok erovel es pozitivan (sokkal pozitivabb mint regen) Oszinten nem tudom hogyan lehetett ez mert nincs logikus meg magyarazat(? nem tudom hogy helyes e bocsi?) Amit gondolok csak hogy probalok pozitiv lenni es pozitiv dolog a remeny. De orvoshoz mentem majd masik orvoshoz es semmi jobb dolog nem tortent velem, es lemondtam most meg jobb dolog tortenik? amikor orvosoknal voltam mindig szomoru voltam nem hittem hogy van a remeny. miutan nem jarok mar csak a remeny van hatra es most jobb vagyok? ilyen egyszeru lenne? legyek pozitiv es minden pozitiv lesz? nektek torten hasonlo?

2016. szept. 22. 23:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt:)

Es igen szuleim magyarok ezert tudom beszelni. De en csak szeretnek kerdezni, miert kell tamadni?

2016. szept. 23. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!