Hogyan tudom lehetővé tenni azt az elmém segítségével, hogy a testem molekulái nagy sebességgel rezegjenek?
Olvastam egy cikket, ahol gyorsabb lehetek, de nem tudom, hogy csináljam? Valakinek valami ötlet?
(Rögtön a 10. pont)
Srácok, egy kis komolyságot! :D
Szeretnék gyorsabban futni és annak a megtanulása kéne, hogy hogyan tudom lehetővé tenni azt az elmém segítségével, hogy a testem molekulái nagy sebességgel rezegjenek?
Pedig ezeknél komolyabb, és egyben helyesebb válaszokat nem kaphatsz.
Azt ugye vágod, hogy a cikk (vállalt módon) csupán gondolatkísérlet?
Ha komolyságot akarsz, akkor ez a valóság, a testedet (meg egyébként minden mást is a világon) felépítő részecskék saját rezgése a hővel van összefüggésben, gyakorlatilag minél gyorsabban rezeg valami, annál melegebb lesz, és fordítva, minél inkább melegítesz valamit, annál gyorsabban rezegnek a részecskéi. Ennyi az egész.
Szóval helyesebb választ egy ilyen kérdésre nem fogsz kapni, mint amit a második írt. Csak éppen ennek az egésznek semmi köze semmilyen szuperképességhez vagy gyorsasághoz.
Gondolatkísérlet... Erre még nem gondoltam...
Viszont azért még is, nem lehet befolyásolni az agyunkkal a molekulák rezgését/hő állapotát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!