Mekkora sebességgel keringik a Csí a merídiánokba?
Barátom, aki auralátó, bár orvosi vagy természetgyógyász intézménybe nem igazolták, hogy az, de meglássa a betegségeket és így elhisszük. Azt mondja, hogy lássa a merídiánokba keringő életenergiát a Csít. Ezeket a vonalakat és a rajta keringő energiát [link]
Úgy tudom, hogy a vérkeringés vagy nyirokkeringés sebességével mennek a merídiánokban az energiaáramok, kb 30-50 cm/mp [link] ami eléggé gyors és az áramlást nem érzékeli az emberi szem, mert gyors, de ő azt mondja, hogy ehhez képest lassan úgy 4-5 ásodperc alatt fut végig a fejtől a talpig a Csí a testen. Kérdezem én, nem lehet hogy az univerzum szimulációjában levő energiát látja és nem a Csít ? Vagy a Csí is ennyivel keringik ?
Nem meglassa, hanem meglatja.
Nem keringik, hanem kering.
Eloszor tanulj meg magyarul, mert az fontosabb, mint a csis hulyesegeid.
tanújjál = tanuljál
Szerinted egoista az, aki fennakad ilyen alapveto hibakon?
Meg neked all feljebb?
Benned tenyleg semmi szegyenerzet nincs?
Mellesleg ilyen helyesirassal, magyar tudassal ki fog teged komolyan venni? Csak a hozzad hasonlo tanulatlan, muveletlen emberek. Na, az meg vicces lenne, ahogy a sok eszleny beszelget a csirol.
Egoista = önző. Nem értem, hogy az előző válaszoló miért egoista attól, hogy kijavította a (valljuk be, elég durva) helyesírási hibáid.
Hogy a kérdésedre is válaazoljak, a csí kéremszépen pontosan 10 km/ órával száguld végig a meridiánokon. :D
Természetes áramlás esetén, ha nincs akadályozva, akkor a teljes testet 24 óra alatt járja körbe az életerőben létrejövő "feszültség". Maga az aktív pont 24 óra alatt teszi meg a teljes kört, és ér végig a testen. Ezt persze majdnem minden embernél akadályozzák a pangó, vagy egyenesen elzáródott testüregek(akupunktúrás pontok).
U.I. Nem rosszindulatból, de tényleg jó lenne, ha megtanulnál helyesen fogalmazni. Akkor nem kötnének beléd a válaszolók. Legalább is az írásod miatt nem. A kérdés miatt a trollok akkor is megtalálnának.
"Benned tenyleg semmi szegyenerzet nincs?"
Szerintem nincsen benne, inkább jókat szórakozik azon, hogy a jelek szerint mindenki komolyan vette a trollkodását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!