Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Föld a Pokol?

A Föld a Pokol?

Figyelt kérdés

2016. szept. 21. 12:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha viszont elmész egy olyan suliba, amit a szüleid erőltetnek (de te nem akarod), akkor jó eséllyel ki fogsz onnan peregni, hogy valahol máshol valami olyasmit tanulhass, amire a saját lélektervedhez szükséged van. A dolog szépsége, hogy ezt akarni fogod :) Sőt, amit csinálnod kell az életben, ahhoz tehetséget és elegendő erőt is kaptál :)

2016. szept. 22. 17:48
 22/32 A kérdező kommentje:
És a 21. hsz tartalma hogyan függ össze ezzel: "Isten felruházott minket szabad akarattal, tehát pont olyannak látjuk a Földet, amilyennek akarjuk" - vagy ez utóbbit nem te írtad?
2016. szept. 22. 17:51
 23/32 A kérdező kommentje:

Ezt sem értem, hogy mit szeretnél ezzel mondani: "szerintem a földön bolygón ugyanúgy jelen van a pokol is meg a mennyország is.egyik lent, másik fönt."

Ezt szó szerint érted vagy átvitt értelemben?

2016. szept. 22. 18:02
 24/32 anonim ***** válasza:

A szabad akaratot a leszületésünk előtt gyakoroltuk. Megterveztük, hogy mit akarunk megtapasztalni. Amióta a Földön vagyunk, a kártyák már le vannak osztva. Tehát hiába akarok én operaénekes lenni, ha a tanításhoz vagy a gyógyításhoz van tehetségem. Ha el is indulok a zenei tanulmányok irányába, ki fogok onnan pottyanni. Ellenben, ha a tanárképzés vagy a gyógyítás irányába indulok el, jól fogom érezni magam az iskolában és sikerülni is fog.

De igen, mindkettőt én írtam.

2016. szept. 22. 18:28
 25/32 A kérdező kommentje:
Na mind1.
2016. szept. 22. 18:33
 26/32 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem értjük egymást O.o
2016. szept. 22. 19:10
 27/32 A kérdező kommentje:

Pedig tényleg szeretném megérteni, hogy mit szeretnél mondani! :-)

Ez nem világos:

"És a 21. hsz tartalma hogyan függ össze ezzel: "Isten felruházott minket szabad akarattal, tehát pont olyannak látjuk a Földet, amilyennek akarjuk" - vagy ez utóbbit nem te írtad?"

Tehát a 21. hozzászólásod és a másik vélekedésed között nem látom az összefüggést, a kapcsolatot. ?!

2016. szept. 22. 20:33
 28/32 anonim ***** válasza:

A szabad akarat - születés előtti történet. Akkor eldöntöttük, hogy mit akarunk megélni, ennek megfelelően formáljuk a valóságunkat és ilyen formán látjuk a Földet.

A 21. hozzászólásban pedig, hogy a fentiek szerint 'lekötött' szabad akarattól már nem térhetünk el olyan formán, hogy az életünket érintő kardinális kérdésekben valaki másra (akár a szülőkre) hallgatunk, mert felelősséget kell vállalnunk a saját életünkért.

2016. szept. 22. 20:44
 29/32 A kérdező kommentje:

Köszi.

Akkor megfogalmazom máshogy a kérdésemet: megtestesülésünk előtt hogyan látjuk, minek látjuk a Földet (illetve az életet)?

Mint kiképzőközpont? Mint elmegyógyintézet? Mint egy hosszú álom?

Mivel megtestesülésünk előtt - vélhetően - nagyobb a rálátásunk...

2016. szept. 22. 21:28
 30/32 anonim ***** válasza:

Hm.. kiképzőközpont :) Nem rossz :D

Szerintem iskola. Mások számára lehet elmegyógyintézet vagy szanatórium is. Láttam egy videót egy 8-9 éves kislányról, aki már ilyen kis korában pszichopatikus tüneteket mutatott, gyilkossági hajlammal. Szerintem ő ezeket már eleve magával hozta, más magyarázatot erre nem nagyon találtam. Hála Égnek, tök normális, egészséges felnőtt lett belőle. Gondolom, a megfelelő helyre került kezelésre.

2016. szept. 23. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!