Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan működik a vonzás...

Hogyan működik a vonzás törvénye? Nálam nem működik?

Figyelt kérdés

Tehát,ha elképzelem és sokat gondolok arra,hogy azzal a fiúval,aki tetszik találkozok,szexelünk stb. akkor az teljesülni fog? Vagy csak simán elképzelem és elengedem?

Én eddig bármilyen szituációt elterveztem magamba nem valósult meg...

2016. szept. 11. 15:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

vonzás? milyen vonzás? elektromágneses? az ellentétek vonzzák egymást.

az agyhullámok semmilyen hatással nincsenek az univerzumra, az nem vágyteljesítő gépezet.

a v.t. bálványimádó mágia, okkult, gnosztikus álmisztika. kerülendő.

2016. nov. 5. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Na ez egy jó példa! Pont erről beszéltem.
2016. nov. 5. 20:26
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

"Na ez egy jó példa! Pont erről beszéltem"

Miről? A VT nem törvény, hanem emberi, (gőgös) kitaláció.

kik, mikor, hol, milyen módszerrel bizonyÍtották be? ellenőrzött, megismételt kísérletek? független kutatócsoportok?

sehol semmi !!!!!!!!! csak ezoterikus hablatyolás.

2016. nov. 5. 20:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Aqer! Én kiskoromtól fogva tudom, hogy ez létezik és működik. Egész életemben tapasztalom. Ezer történetet tudnék neked mesélni. Én megértelek, hogy hülyeségnek tartod, mert én is annak tartanám a te helyedben. Jómagam is megmagyarázhatatlannak,hihetetlennek és felfoghatatlannak tartom.
2016. nov. 24. 20:52
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

kik, mikor, hol, milyen módszerrel bizonyították be? ellenőrzött, megismételt kísérletek? független kutatócsoportok?

a vt bálványimádó mágia! démonikus tevékenység.

2016. nov. 25. 07:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Kissé félreértelmezik ezt a vonzástörvényt, ez csak akkor lép működésbe, ha zsigerből valamilyen vagy és akkor azt a valamilyenséget vonzod. Ezt nem lehet úgy előidézni, hogy ismételgetsz egy állítást vagy hogy sokszor elképzeled. Az érzés segíthet, hogy érzel valamit, csak nehéz leválasztani róla a vágyakozást, a vágyakozás pedig hiányt jelez, a hiány pedig hiányt vonz, nem a vágy tárgyát.
2017. márc. 10. 17:02
 17/17 anonim ***** válasza:
31%

ha azt mondjátok, ok-okozati összefüggés, az ok, de vonzással magyarázni nevetséges.

ha az utcán rácsapok 1 nő hátsójára és pofonvág, nem "bevonzottam" a pofont, hanem ezt a reakciót váltottam ki.

milyen vonzás? hagyjuk már az eszetlenkedést !

2017. márc. 11. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!