Vonzás törvénye? Pontosan hogy is működik?
12 éves vagyok. Minden álmom egy saját ló. Apa beszélt nekem a vonzás törvényéről, hogy neki tényleg bevált, és megkapta amit szeretett volna. Hogy is működik ez pontosan? Talán jövő nyárra kaphatok egy lovat, ha kitűnő leszek, jó jegyeket is be lehetne vonzani vele? (Pls ne gyertek azzal, hogy tanuljak, mert szoktam, csak a matekkal nem vagyok jóban) Vagy azt, hogy a szüleimnek több pénze legyen? (Mert ha esetleg kitűnő lennék év végére, és nem lenne pénzünk lóra (ami elég valószínű..),akkor az nem lenne túl jó...)
Nektek ez bevált? Ha igen, tudtok valamilyen technikát írni?
Csak az írjon aki ezt elhiszi, és nem a gravitációról kezd el majd írni...
Az egesz cask annyi hogy gondolkozz poztivian probalj meg mindig boldog lenni es a jo dolgokat meglatni a dolgokban megha elsore nehez is
Es gondolj sokat arra amit szeretnel megkapni kepzeld el hogy mar megvan es a tied csak lehet egy picit varnod kell ra
nagyon roviden es tomoren igy mukodik :)
Annyira sokat irtam neked az elobb, es ledobott... Korulbelul mar 10 perce irtam :( most felbosszantottam magam.. Irj privatot, es ma, vagy holnap megirom neked, amit szerettem volna. Most nem vagyok kepes ujra leirni ezt a regényt.
Szivesen segítenek neked, mert en is 12 eves voltam, mikor belecsöppentem a vonzás vilagaba. Azota benne vagyok, es tudom mar nagyon jol, mit es hogyan kell.
20/L :)
Szegény gyereket áltatjátok itt... Ha te csak a gondolatoddal megszerzel egy lovat mindenféle egyéb ráhatás nélkül, le is szopom neked.
Ha csak pozitív gondolkodással el lehetne érni bármit, de hozzájáruló cselekedet nélkül, nem lennének beteg, szegény, kiszolgáltatott emberek a világon, mert csak valami jót kellene kívánniuk és az teljesül. Gondolom Szíriában azért ölik halomra a gyerekeket, mert ők nem gondolnak erősen arra hogy de jó lenne életben maradni és nem vonzották be a szerencsét.
És az a módszer beválhat, ha egyedül vagyok a szobában, nem zavar senki, és csukott szemmel eljátszom, ahogy felnyergelem a lovat, megsimogatom, meg ilyenek? Ha egy helyben vagyok csukott szemmel, akkor nem túl jó a képzelőerőm... most az előbb eljátszottam ahogy felnyergelem, kimegyek terepre, meg ilyenek, és nagyon jó érzés volt, majdnem elsírtam magam nem tudom miért... ez működhet?
És minden nap kell olyasmikre gondolni, hogy nemsokára lesz egy lovam, vagy ne erőltessem?
7-es ne szolj bele es nem alltatjuk semmivel o kerdezte mi valaszoltunk...
Egyebkent neem nem ugy mukodik... a neveben is benne van bevonzuk
Mosolyogj cask ugy 5 percent keresztul es nezd meg mi tortenik... boldog leszel es jo kedved less cask emrt mosolyogtal bevonzottad az oromot
Mindent be kell vonzani ha valamire soakt gondolunk elobb utobb a mienk less megszerezzuk vagy igy vagy ugy
de ne mfogod itt neked magyarazni mert utalom azt a mocskos fajtadat hogy mindent a szadba kell ragni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!