Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vonzás törvénye? Pontosan...

Vonzás törvénye? Pontosan hogy is működik?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok. Minden álmom egy saját ló. Apa beszélt nekem a vonzás törvényéről, hogy neki tényleg bevált, és megkapta amit szeretett volna. Hogy is működik ez pontosan? Talán jövő nyárra kaphatok egy lovat, ha kitűnő leszek, jó jegyeket is be lehetne vonzani vele? (Pls ne gyertek azzal, hogy tanuljak, mert szoktam, csak a matekkal nem vagyok jóban) Vagy azt, hogy a szüleimnek több pénze legyen? (Mert ha esetleg kitűnő lennék év végére, és nem lenne pénzünk lóra (ami elég valószínű..),akkor az nem lenne túl jó...)

Nektek ez bevált? Ha igen, tudtok valamilyen technikát írni?

Csak az írjon aki ezt elhiszi, és nem a gravitációról kezd el majd írni...

2016. aug. 26. 19:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

7-es, nem csak ennyit csinálnék, tennék is érte (sokkal jobban tanulnék matekból, akár szeretem, akár nem, hátha lesz lovam)

És végül is, szerintem ez a bevonzásos dolog egy próbát megér.

2016. aug. 26. 20:10
 12/20 A kérdező kommentje:
Nekem nem szomorú könnyeknek tűntek, az azért más...
2016. aug. 26. 20:13
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

A pozitív gondolkodás semmit nem vonz. Önmagad által lettél boldog, semmilyen külső ráható erő nem segített benne.

A bevonzás azzal által hogy ha valami gondolsz akkor az megtörténik. Ha nem mondja el senkinek hogy lovat szeretne, soha az életben nem fog neki senki egy lóval beállítani hogy vegye, vigye.

Ha elmondta, és ennek folyamán és idővel vesznek neki egy lovat, annak megint nincs semmilyen vonzáshoz köze, hanem az apja addig gyűjtött pénzt amíg megvehette vagy megvárta míg nő a gyereke testileg és agyilag is hogy egy állat gondozására képes legyen, vagy olyan körülményt teremtett hogy egy ló tartását megoldják. De ezt nem egy varázslatos gondolat tette, hanem az apja a két kezével meg a pénzével, miután a gyerek a tudtára adta hogy lovat szeretne.

2016. aug. 26. 20:13
 14/20 anonim ***** válasza:
15%
13-as te nem vagy egy ertelmes ember igaz? Ahh... ugy utalom amikor ilyen amatorok beleszolnak ilyen dolgokba es a kis beszukult vilagkepukkel megmagyarazzak... (legszivesebben jol pofonvernelek)
2016. aug. 26. 20:16
 15/20 A kérdező kommentje:
Mindenki aki valamennyire beszélt már velem, az tudja, hogy szeretnék lovat. Meg szerintem az is tudja, akivel még sose beszéltem.. (lovas ceruza, lovas táska, lovas füzet, lovas dolgokat rajzolok mindig, lovas tolltartó, minden lovas, a szobám is tele van lóval
2016. aug. 26. 20:16
 16/20 anonim ***** válasza:

"Apa beszélt nekem a vonzás törvényéről, hogy neki tényleg bevált,..."

...

...

...

*Con Troll szájtátva áll és szóhoz sem jut. Lassan a böngésző "Bezárás" gombja felé vezeti az egérkurzort... Mára elég volt az internetből és az abból sütő valóságból. Klikk*

2016. aug. 26. 21:22
 17/20 Legoman ***** válasza:

Sok hasznos választ kaptál, de ha nem haragszol, akkor én is adok neked egy-két jó tanácsot ezzel kapcsolatban. :)

Nekem mindig úgy sikerült valamit bevonzani, hogy először hálás voltam azért, amim van. Pontosabban hálát éreztem.

Utána képzeltem el az adott tárgyat, dolgot, helyzetet stb., amit szerettem volna. Hálát éreztem érte, és úgy képzeltem el, mintha már megtörtént volna, és felidéztem az ezzel járó érzelmeket, ahogy te is csináltad. De mindeközben hálás voltam, és megköszöntem, hogy az enyém lehet az adott tárgy például.

Ezt naponta kétszer csináltam meg, és rászántam pár percet erre az egészre, és meglepő módon működött.

A pozitív gondolkodás pedig még jobban megerősíti ezt, így kevésbé vagy sehogy sem inog meg a hited.

2016. aug. 27. 08:24
 18/20 Piert ***** válasza:
Így: [link]
2016. aug. 27. 20:12
 19/20 anonim ***** válasza:
14-es ha már azzal ámítod magadat hogy mások megszűkült világképpel rendelkeznek, akkor férjen már bele a tág világképedbe az értelem mind fogalom ismerete. Mert láthatóan csak szitokszóként ismered, fogalmad sincs róla mi a jelentése. Mondjuk ez a kijelentésed alapján nem meglepő! :D
2016. aug. 27. 20:19
 20/20 anonim ***** válasza:

"Vonzás törvénye? Pontosan hogy is működik?"

a sátán csinálja.

2016. szept. 21. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!