Mi a velemenyetek a vonzás törvényéröl? Nektek bevált?
Bevonzottam egy varázslót aki összekuszàlt mindent, megfejthetetlen és nem fedi fel a titkait és sunnyog és nem mer talizni pedig nem kérném szàmon de làtom a szemén mikor kamuzik..
És nem akarok repülni jo nekem a földön..meglepiket se szeretem..és a téglàkat se akik a pàrjukat pont àlomautozàssal lepik meg mint amit én leirtam ..a szavaknak teremtő erejük van..kivàntam az exnek egy nőt és làss csodàt lett .."minden kivànsàgod igy teljesüljön mondta a varázslo majd teljesiti minden azaz nem minden kivànsàgom màtyàs király szerepébe àlruhàba bujva..
Azt hiszem reggelre törlik ezt mert megmondjàk "milyen bogyot szedsz én is kérek :) "
Köszi béla az izzocserét
Idiótaság. Azok az emberek hisznek benne, akik sikeresek/gazdagok akarnak lenni, de olyan lusták, hogy a kisújukat sem képesek megmozdítani. Ezek az emberek ostobák is, mert elhiszik amit a könyv(amit egyébként azért írtak, hogy sok pénzt szerezzenek be az ütődötteken) ír. Pld. hogy Einstein is azért tudott felfedezni dolgokat, mert egésznap az ágyában feküdt, és minden erejével azon volt, hogy "MA FELFEDEZEK VALAMIT"...
Ötletes könyv. Érdekes pénzszerzési mód, ami a többihez hasonlóan az ostobákat használja ki. Egyedül az nem tetszik benne, hogy lealacsonyítja a fizika és csillagászat atyjait..
Hogy egyes emberek mennyire szánalmasak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!