Ikerlélek szerelem - mit tegyek?
Rátaláltam az ikerlelkemre. Ő házas. Nekem is van párom, de az bonyolult - nem akarom ragozni, szerelem rég nincs, távkapcsolat, flörtölget... tudjátok mit, nem is ragozom. Nem tudom hogy megy ez ikerlelkek közt, de olyan elemi, erős vonzalom van köztünk (néha az ellentéte is), hogy az tagadhatatlan. Nem volna helyes nyitnom felé, de nehéz uralkodnom magamon. Persze eddig ment, de ez nem egy múló rajongás. Ő egy torz tükörkép aki invitál, hogy gyere, gyere közelebb... Durva. És értem, mintha mindig ismertem volna. Szó szerint ezer éve. Aki nem tudja milyen, annak közhelynek hangozhat, mert el sem tud képzelni ilyet, de komolyan beszélek.
A józan ész azt mondja nem volna helyes nyitnunk egymás felé - de itt nincs olyan, hogy józan ész. Már onnantól kezdve, hogy ő a lélek ikrem. Ez... ez őrület. Meglátom és Bumm, tüzijáték, meg minden. Aki tapasztalt már ilyesmit, az megosztaná, vagy adna tanácsot?
Mi előző életeink során már túlléptünk a marakodós fázison, szó szerint öltük egymást - de elhagyni sem bírtuk egymást (pl. így ölt meg egyszer, majd lett öngyilkos...). Úgy érzem lassan már a haladó fázisban vagyunk. Talán már ebben az életben is eljuthatnánk a lelkünk fejlődésének arra a magasabb szintjére, aminek következtében olyan lehetne a kapcsolatunk, amiről azt mondják, olyan, csak a mesékben van. Tulajdonképpen ez egy folyamat, és ha túl korán futtok össze, az többnyire nem egy kellemes élmény. Mi folyton egymásba gabalyodtunk, és keserédes volt mindig, rossz végkifejlettel. Ez van. Voltunk már homokos szeretők is, mellette családdal... Már az is legjobb barátsággal indult, ott olyan probléma volt, hogy én naivan olyat feltételeztem róla, amiről simán tudhattam volna, hogy nem igaz, ha egy ici-picit jobban figyelek rá, és kevésbé vagyok önző. Úgy érzem, ha képes lennék ezen változtatni, ő pedig tudna újra, és talán jobban is bízni bennem, akkor nem hiszem el, hogy a sors ne dobna meg minket egy elszalaszthatatlan lehetőséggel. De egy olyan hapsim van, bármik is a hibái, akiről tudom, hogy talán csak érte hagynám el. És még érte is százszor gondolnám meg. Egyszerűen nem úgy vagyok nevelve, hogy efelett csak úgy át tudnék siklani... De... ez más.
Itt páran azt nem fogjátok fel: minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.
Állítólag ha van még dolgotok együtt, úgyis újra találkoztok.Vagy egy következő életben.Persze tudom, hogy ez sovány vigasz.Amikor kapcsolatban voltál vele, nem vettél észre egyéb furcsaságot, például, hogy bizonyos spirituális tapasztalataid furcsa módon felerősödtek, vagy újabb képességek jelentek meg?
Olyan megérzések, olyan mértékű telepátia és olyan furcsa álmok, ami senki mással kapcsolatban nem?
De igen, van köztünk minimális telepátia - vagy tudom is én mi ez. Gyakran érzem meg, hogy ő mit érez. A minap olyan is történt, hogy azt éreztem meg hol van éppen.
Néha mikor nagyon elfoglalt, sokszor van, hogy "kizár" engem, semmi jelet nem kapok róla.
Nekem azt mondta erre a béla a két szék közt a pad alà esel. Bevàlt a joslata :)
Néga hitegetett hogx majd ha eljön az ideje akkor ugyis talàlkoznak azok akiket egymàsnak teremtettek stb.
A jos is azt mondta erőssek a megérzéseim meg béla is hogy a barinőjébek jok a radarjai..de azt nem mondta melyiknek? :P
Jah üdv béla csak mert tudom ugyis olvasod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!