Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Paul McCartney meghalt 1966-ba...

Paul McCartney meghalt 1966-ban, és azóta valaki helyettesíti őt?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről a teóriáról?
2016. aug. 30. 19:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
93%

[link]

A bizonyítékok meg nevetségesek:

- Lennon Cranberry Sauce-t énekel

- Semmit nem mond a visszajátszott felvételen

- Miért lenne pont basszusgitár? Egyébként még gitárnak is eléggé csálé.

- Tara Browne haláláról énekel

- Ennyi erővel bármit viselhetnének, bele lehetne magyarázni, hogy valahol az a gyász színe, vagy valamilyen öltözet jellemző a gyászra. És nem 28 volt az Abbey Road megjelenésekor.

- Billy Shears a kitalált banda tagja, amely köré az album koncepciója alakult. ÉS ha valaki egyszer is meghallgatta az albumot, rájöhetett, hogy Ringo játszotta Billy Shears szerepét.

- Még jó, hogy Paul magasabbnak van beállítva, hiszen ő áll középen. Semmiből nem állt egy kis sámlit alá tenni, hogy jobb legyen az összhatás.

- ha már '66-ban vettek ujjlenomatot, és az nem változik sosem, miért vettek újra '80-ban?

- miért van, hogy Dr(!) Henry Truby neve csak hasonló oldalakon szerepel? Illetve tudatában volt, milyen effektekkel kezeltél ezeket a felvételeket korábban?

- a "biometrikus analízis" akkor volna megbízható, ha mindkétszer személyesen vett volna részt a "két Paul"

2016. aug. 31. 18:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Nahát, először is, köszönöm ezt a 11 választ, kicsit megfeledkeztem erről a kérdésről. Nos, őszintén bevallom, ez egy tesztkérdés volt, ugyan is kíváncsi voltam mennyien hiszik el ezt a zagyvaságot. A 7. és a 9. válaszadón kívül senki. Jó látni hogy egyesek még gondolkodnak ép ésszel és nem hagyják magukat becsapni ilyen konteós szennyoldalak által mint a 7. és a 9. válaszoló. Magyarázkodhatnák itt, de a 11-es mindent leírt amire én is gondoltam. Köszönöm!
2016. szept. 11. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!