Ti egyetértetek ezekkel az emberekkel? (többi lent)
Én igen, sőt. Rengeteg bizonyíték van rá hogy nem terrorista cselekmény volt, pl:
-A CNN,BBC és sok más tv már a becsapódás előtt elkezdték videózni az ikertornyokat
-Repülőtől nem dőlne össze ennyire egy torony, építészetileg lehetetlen, és a felvételen látszódik is ahogy sorban az emeleteken robbannak végig a kisebb előre elhelyezett bombák
-Ez csak egy ürügy volt hogy megtámadhassák Irakot az olajért
-Nemsokkal ezután a Pentagonba is "becsapódott" egy repülő, de a repülőnek, amiről azt állítják hogy belecsapódott, annak sokkal nagyon a szárnyfesztávolsága, mint a keletkezett lyuk
Szóval én úgy gondolom hogy igen, az amerikaiak voltak, vagy ahogy sok helyen írják Bush did 911
Azt, hogy tervezett volt, és nyugodtan bizonygassák csak, hogy miben hibáztak, hogyan kellett volna "elhárítani" a terrorcselekményt.
Tényleg sok a hülye.
Te mit gondolsz erről?
Mármint most mi a kérdés?
Én simán el tudom képzelni, hogy a politikai "elit" megrendezte vagy hagyta megtörténni az eseményeket azért, hogy háborút kezdhessenek. Nem ez lenne az első eset, hogy a vezetők eszköznek, darab húsnak nézik a népet. Meggyőzték az embereket, hogy megtámadták az országukat, aztán már önként is vonultak a vágóhídra. Akik meg felelősek érte, azok megszedik magukat lóvéval.
Első: még rengeteg más bizonyíték van.
Az egyik legdurvább ilyen a taxisofőré, akinek az autójára állítólag rádőlt egy oszlop a Pentagonnál a repülő miatt.
Először csak összevissza beszél arról, hogy hol történt az eset, később "vall" is:
https://www.youtube.com/watch?v=crvWTg-Lb6U (például, de elég sok video van róla)
"-Ez csak egy ürügy volt hogy megtámadhassák Irakot az olajért "
Afganisztánt támadták meg utána, ahol egy fia olaj nincs.
Igen, az egész "terror" támadás megtervezett volt, iszonyat sok a bizonyíték, az más kérdés, az emberek képesek e ezt elhinni, elfogadni.
Ajánlom a figyelmetekbe Fahrenheit 9/11 ezen dokumentumfilmet.
""Utolsó.
Köszönjük, hogy prezentáltad, milyen is egy fogyatékos csicska. "
Látom kikönyökölt a kultúra.
Na, akkor most kezdjük a kedvenc játékomat: érveid? Nem konkrét bizonyítékot kérek, mert természetesen egy magad fajta embernek ilyenje nem lehet, csak logikai érvet. Tehát mi haszna volt az USA vezetésének abból, hogy lerombolt egy épületet, megölt több ezer civilt? Mi volt a céljuk? Az, hogy gonoszok, nem válasz ám.
"Egyébként egyet értek a Gondoltad Volna? képe alatti első hozzászólással. Simán lehetett megrendezett. Sajnos igaza van abban, hogy "az egész világ egy színház". :/"
Ühüm, egy maximum 14 éves gyerek milyen jó, hogy tudja mi a frankó, de a világon lévő több ezer hírszerzőnek meg szakértőnek nem tűnt fel. Áááá, édes atya ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!