Hogyan tudok beszélgetni az ÉN-emmel?
Az első 4 választ nyugodtan figyelmen kívül is hagyhatod.
A Felsőbb Éneddel szeretnél kommunikálni, ami jó móka :)
Nekem teljesen váratlan pillanatokban szokott jönni, de leggyakrabban közvetlenül ébredés előtt. Ilyenkor hallhatsz egy halk, szelíd hangot, ami (vagy aki) valamit tudatni akar veled, esetleg elindít valamilyen irányba. Belső Hangnak is hívják, nagyon oda kell figyelni rá, hogy meghalljuk. Ha elegendő időt fordítasz meditációra, egy idő után már magától jönni fog :)
Kedves utolsó! "ébredés előtt"
:DD hogy csinálod hogy még alszol,de zenét kapcsolsz és kommunikálsz az éneddel?
"Ilyenkor hallhatsz egy halk, szelíd hangot"
Ezt elmezavarnak nevezik, ha szelíden arra kér hogy ölj meg másokat, NE tedd meg! Fejleszteni a benned tenyésző hülyeséget meg nem kéne, inkább fordul vele orvoshoz! Azt hiszem jól mutatja egy ember elmebeli állapotát az hogy "belső" hangokat hall, ami "nem ő", de a mondanivalóját még is követni valónak tartja. Azért megnyugtató hogy csak ébredésnél hallod, akkor lehet sima félálom okozta hallucináció. Még egy ok arra hogy figyelmen kívül hagyd.
Nem akartam először reagálni erre a kérdésre, véletlenül akadtam csak rá.
Ha valaki (akár ébredés előtt ) hangokat hall, ami nem az ő tudatából származik, az skizofréniának nevezik.
Lehet mindenféle spirituális szemfényvesztéssel magyarázni, de szerintem a lelkiismeretet és egy másik személyt, személyeket az elmédben nem kéne összekeverni.
Ha pedig felteszel magadban egy kérdést, példa kedvéért "miért nem magasabb a fizetésem?" vagy "miért nem tudom lefutni az ultra maratont?" - nem egy másik személy fog a te elmédből válaszolni rá, hanem saját magad. Egyfajta belső monológ.
Ezzel tudod a személyiségedet fejleszteni.
Én egyszerűen elemzésnek hívom, ha értékeled saját magadat, tevékenységedet, dolgaidat etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!