Mar egy jo ideje, mindig az van, hogy mikor ranezek az orara, mindig ize. Hat ilyesmiket latok: 11:11 \ 10:01. stb Szoktam beszelgetni egy fiuval is. Es most is irt egy uzet, es megneztem mikor kuldte: 05:05 Mi ez? Ez jelent valamit? Ha igen, mit?
Wow! Ezekre nem is gondoltam!
Hat...nem semmi mikre kepes az emberi ize...>>agy<<...ha egyaltalan nektek lehet beszelni errol a kifejezesrol!
Ha nm tudsz normalisan valaszolni, akkor ne tedd! En nem hiszem, hogy ilyenek velemenyere lennek kivancsi!
Jó, akkor válaszolok normálisan: Nem, nem jelent a büdös ég világon semmit. Ilyen alapon azt is mondhatnám, hogy az órámon 4 óra 5 perc van, és hogyha összeszorozzuk őket kapok 20-at. Ha a 20-at elosztom tízzel kapok 2-őt, amit ha ketté osztok megkapom az 1-et, ami az 1. szám a nulla után! Hűha! Na látod? Ennek sincs az ég világon semmi jelentése, ahogy azoknak sem amiket a kérdésben leírtál. Mellesleg te beszélsz arról, hogy nekünk jelentene valamit az "agy" kifejezés? Na ne röhögtess már.
Üdv,
Az első izé válaszoló izé, tudod az a függvényes izé gamma-sugaras-válaszos izé ember izé.
Hát ez így kizárt dolog, mert nem tudom.
De a Polgár Jenő hivatalban megmondják, vagy izé!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!