Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ma tényleg eljön a világvége?...

Ma tényleg eljön a világvége? Szerintem nem. Egy nagy baki az egész! ( többi lent)

Figyelt kérdés

El is magyarázom,miért gondolom azt,hogy ez a világvége sztori egy nagy baki ! Ugye írták meg a videóban is láttam,hogy napkitörés és földrengés lesz blablabla,de én rátaláltam erre. "Állítják,július 29 -én Jézus visszatér a Földre. Ebben a pillanatban a föld pólusai megcseréldnek és hatalmas földrengés lesz." Ez az egyik legnagyobb hiba,amit elkövettek. Jézus mondta,hogy: "Arról a napról és óráról pedig senki sem tud, az ég angyalai sem, hanem csak az én Atyám egyedül."

Aki kitalálta,erre gondolhatott volna,de nem...Nyugodtan szóljatok,ha nincs igazam. :) Csak elmondtam a véleményem erről.

Egyébként itt a link,ahol olvastam : [link]

És itt : [link]

Nem érdekes,hogy a két cikkben ugyanazt írják ?

És még annyi,hogy sem az Index,sem pedig más hírportálok nem írnak arról,hogy 29-én itt a világvége.Még más,külföldi oldalak sem.No comment.

2016. júl. 29. 08:55
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Ez bizony kacsa !

Most múlt el 22:00 óra és még semmi sem történt.Ma tuti nem lesz világvége. Előre megmondtam,hogy ez egy baromság.

Lehet,hogy átrakták a programot időpontra,mert kevés volt az érdeklődő :) De szerencsére ezt is túléltük ! Bontsunk pezsgőt ! ÉLjenek a világvégék ! :)

E

2016. júl. 29. 22:13
 22/30 anonim ***** válasza:
Igazad van, ma van világvége. Ma a Windows-t Linuxra cseréltem. A régi világnak vége, egy új kezdődött. Szerintem, ezt érzed.
2016. júl. 29. 22:48
 23/30 A kérdező kommentje:
#22-es, nem olvastad el a magyarázó szöveget :D
2016. júl. 30. 12:14
 24/30 anonim válasza:
Várj... lemaradtam valamiről? (Bocsi, a tegnap nagyon fáradt voltam, az egész napot átaludtam). Olyan rossz, hogy ezekről mindig csak utólag szerzek tudomást... :/
2016. júl. 30. 23:35
 25/30 anonim ***** válasza:
Bár lenne világvége
2016. júl. 31. 04:57
 26/30 anonim válasza:

Bárki ki tud találni dolgokat és felrakni az internetre. Ha pedig valakinek a "jóslata" véletlenül beválna, akkor a megerősítési torzítás miatt rengetegen elkezdenének hinni ebben... már ha nem szűnnek meg létezni.

Na mindegy, most már augusztus 6 van, és nem történt semmi... hét ez nem jött be.

2016. aug. 6. 11:27
 27/30 anonim ***** válasza:
Majd október 31.-én :D
2016. aug. 9. 22:38
 28/30 A kérdező kommentje:
Ja,persze utolsó :D Vagy január 31 :D
2016. aug. 10. 13:40
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem, komolyan! Youtube-n egy csomó videó van arról hogy Október 31.-én világvége (bár csak angolul)... de azt nem mondtam hogy igazak is :D
2016. aug. 10. 13:41
 30/30 anonim ***** válasza:

Szerencsére mindegyik csak 2 kamu csatornáról van

https://www.youtube.com/user/therodrigo236

https://www.youtube.com/channel/UCRums30JWQ173bvwmYNhRDw

De van egy ember már aki szépen megcáfolta (bár nem hiszek a bibliában de ezzel nem tudok vitatkozni, mert igaz)

https://www.youtube.com/watch?v=b_elb8aj3Bc

2016. aug. 10. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!