Egerecske kérdése:
Facebookon már szinte minden második user a világvége képeket ossza meg, lájkolja hozzászól. Mikor csendesedik már el ez az egész?
Figyelt kérdés
Csak mert már vagy egy tucatszor látom ugyan azt a megosztást, azt senkinek se tűnik fel hogy már a facebook szerverek enyhén túlozva de ezzel vannak már tele? :)2012. dec. 21. 13:37
1/7 anonim válasza:
Majd egy pár nap és már nem lesz érdekes. Viszont van egy rossz hírem: lesz helyette másik.
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy érted másik hülyeség, amit elkezd egy valaki azt utána milliók csacsognak rajta hetekig?! :)
2012. dec. 21. 13:43
3/7 anonim válasza:
Szólj hozzá te is! Írd nekik, - Aki hülye, az is marad! :))))
4/7 A kérdező kommentje:
Én már beszóltam, persze kulturáltan.
2012. dec. 21. 13:45
5/7 anonim válasza:
Mondom én, hogy igazán nagy szolgálatot tenne az emberiség számára az interneten való szemetelésért járó pénzbírság kiszabásának a bevezetése.
6/7 anonim válasza:
Utolsó hozzászólóval egyetértek.
7/7 anonim válasza:
Én erre csak annyit tudok mondani, ha nem tetszik ne nézd, vagy ne menj fel arra a szarra :)...
Hiába vannak ilyenek, van olyan ismerősöm aki egy folytában erotikus csajokat posztol meg stb... azt szoktam jelenteni az fb-nek és kész.. :)
Nincs harag csak hát na.. ne az én képernyőmet szennyezze az ilyenekkel, ha neki nem sikerül csajt szerezni.
Más részt meg, nem sokára karácsony, akkor meg csak képeslapokat fogsz látni hogy így úgy boldog stb...
Ez egy végtelen körforgás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!