Ma tényleg eljön a világvége? Szerintem nem. Egy nagy baki az egész! ( többi lent)
El is magyarázom,miért gondolom azt,hogy ez a világvége sztori egy nagy baki ! Ugye írták meg a videóban is láttam,hogy napkitörés és földrengés lesz blablabla,de én rátaláltam erre. "Állítják,július 29 -én Jézus visszatér a Földre. Ebben a pillanatban a föld pólusai megcseréldnek és hatalmas földrengés lesz." Ez az egyik legnagyobb hiba,amit elkövettek. Jézus mondta,hogy: "Arról a napról és óráról pedig senki sem tud, az ég angyalai sem, hanem csak az én Atyám egyedül."
Aki kitalálta,erre gondolhatott volna,de nem...Nyugodtan szóljatok,ha nincs igazam. :) Csak elmondtam a véleményem erről.
Egyébként itt a link,ahol olvastam : [link]
És itt : [link]
Nem érdekes,hogy a két cikkben ugyanazt írják ?
És még annyi,hogy sem az Index,sem pedig más hírportálok nem írnak arról,hogy 29-én itt a világvége.Még más,külföldi oldalak sem.No comment.
Ismerősöm, ha tudna beszélni, alátámaszthatná az igazságát a mai világvégének.
Éjfél után, ma hajnalban elhúnyt...
Valamilyen szinten a világnak folyton vége van, de újjá is születik, ez a változás.
A világvége sem egy olyan esemény melynél minden megsemmisül (bár az ásatásokból adódó leletek mást mondanak...) hanem egy az eddig ismert világ megváltozik, vagyis vége szakad és kezdődik egy új!
Ha úgy vesszük ezt már tényleg többször átéltük, ha idősebb az látja minek lett vége és mi lett helyette.
A másik dolog, természetet véve már rég kellene lennie egy szuper vulkán kitörésnek (aki nem tudná mi az, az nézzen csak utána), jégkorszaknak, hatalmas földrengéseknek stb.
Ezek időközönként előfordulnak, ez normális változás a Földön, ha úgy vesszük ezek azok a "világ végék" iszonyat sok lelet igazolja ezt, bár az emberek mindenre csak legyintenek, ha nem is most lesz világ vége, akkor majd valamikor a jövőben, ettől függetlenül csomó figyelmeztetést kapott az emberiség a múltból leleteken keresztül, hogy valami természeti katasztrófa mindig is volt, mely hatalmas változást hozott a Föld bolygóra, így ezen el kéne gondolkodni, az már más hogy a sok fellelhető naptárakból sokan rossz számításokat végeznek.
Ha vesszük a maja naptárakat, abból kiderül 2008-2017 között (ha jól emlékszem) végbe fog menni egy természeti katasztrófa vagy valami hasonló, ebből 2012 egy húzópont volt, sokan akkora számították ki a változást,
Nos nem csak katasztrófák vannak, hanem galaktikus korszakok is, amiből viszont egy ciklus letelt és kezdődött egy új, így egy világ végét megéltünk képletesen értve és beléptünk egy új világba, hisz amúgy is minden évben átéljük a világ végét csak szilveszternek nevezzük, lezárjuk a 2015-ös évet, ezzel megszűnik és kezdődik egy új világ 2016-al, ennyi az egész.
Azért mert sokan átnéznek bizonyos iratokat és abból vonnak le következtetéseket, mindenkinek a lelke rajta mennyire hallgat rájuk vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!