Ti hisztek a Chemtrail elméletben?
Hihetetlen, hogy még mindig ugyanazokat a baromságokat szeditek elő újra és újra. Fizikából kegyelemkettessel rugdostak át, ugye? Majdnem száz évre visszamenő irodalma van a megmaradó kondenzcsíkoknak. [link]
A megszaporodott megbetegedések okáról pedig nem ártana valamilyen tudományos bizonyítékot hoznod, mert dilettánsok találgatásaira senki sem kíváncsi. Sokkal ésszerűbb és kézenfekvőbb a magyarázat, hogy egyszerűen egyre többen költöznek a közlekedéstől sokkal jobban szennyezett Budapestre, mert csak ott van munka.
Chemtrailek esetében az összes tulajdoság együttes meglétéről beszélhetünk. Az, hogy lassan oszlik el, csak az egyik tulajdonság a több közül. Az abnormális növekedésüket mivel magyaráznád? Illetve a gyakran érezhető fémes szagot a levegőben? Én is éreztem már többször is és furcsa módon mindig voltak akkor éppen csíkok is az égen..
Ami a megbetegedéseket illeti, azt egy orvostól hallottam, aki a kollegáival ellentétben abba az 1%-ba tartozik, aki név nélkül nem tagadja a chemtrail létezését, igaz elmondta azt is, ha ezt hangoztatná, másnap már nem lenne munkája. Utána tudsz nézni te is a statisztikáknak, például COPD-vel foglalkozó honlapokon is.
"Az abnormális növekedésüket mivel magyaráznád?"
Nincsen semmilyen "abnormális" növekedés. Az alapvető fizikáját sem érted a kondenzcsíkoknak és a felhőknek, de azért osztod itt az észt.
" Illetve a gyakran érezhető fémes szagot a levegőben?"
Hallucinálsz. Bemesélted magadnak hogy fémeket szórnak rád, amire az agyad így reagál. Placebo-hatásnak is hívják.
"ezt hangoztatná, másnap már nem lenne munkája."
Én is kivágnám, aki ilyen ostobaságokban hisz.
" Utána tudsz nézni te is a statisztikáknak, például COPD-vel foglalkozó honlapokon is."
Látom az értő olvasás sem megy. Elhiszem hogy növekedett a megbetegedések száma, de azt bizonyíték nélkül nem fogod bemesélni nekem, hogy egy nem létező, alapjaiban elmeroggyant jelenség okozná.
Szerintem pont elég az a szennyezés, amit az ipar csinál, bőven befolyásolhatja a klímát, nem kell még ahhoz extra elmélet.
Csóri Bolygónkat tönkre vágja a civilizáció, az ipari fejlődés, a túlnépeseés és a materialista társadalom :(
Ja, a materialista társadalom.
Nyilván. Miben nem bűnös az?
Cseppet se zavarjon, hogy az ipari forradalom idején volt igazán durva a szennyezés, amikor még sehol se volt materialista társadalom... hívő volt mindenki - azóta viszont már sokkal-sokkal kevesebbet szennyezünk.
Tudod, a materialisták úgy gondolják, hogy ez az egy Föld van, és ha tönkrevágjuk, abba belepusztulunk mi is.
A hívők meg ugye mennek a mennybe, ahol friss ózon lesz, vagy a pokolba, ahol aztán nagyon mindegy, hogy itt a Földön mi van.
Ennek megfelelően érdekli őket ez a világ.
ÖNGÓL.
25/26 Időpont ma 14:03 vagyok:
rosszul fogalmaztam: a fogyasztói társadalom és az őket kiszolgáló gyárak, hogy mindenből újat vesznek, nem lehet megjavítani a régit.
A materialistát anyagiasként értettem.
Úgy már más.
Ez viszont igaz... és egyre jobban rájövünk, hogy ezt nem lehet sokáig tartani.
Csak az a kérdés, hogy mi legyen helyette?
Ha a közvetlen környezetemből indulok ki, akik leszarják a környezetet, sajnos nem sok jót mondhatok.
Szerencsére azért vannak környezettudatosak is, remélhetőleg egyre többen. Bár visszafordítani már nem lehet, de arra talán még remény, hogy rosszabb ne legyen.
De, sajnos 20 évig most még rosszabb lesz.
Ha MA abbahagyjuk a szennyezést, 20 év múlva éri el a maximumot, onnan nem nő tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!